Lifestyle / Celebs
Celebs

Sylvies schone schijn

Reageer 0
Als er iets is waar de sterren nog beter in zijn dan zingen of acteren, is het wel de schone schijn ophouden. Iemand die daarin uitblinkt is onze eigen Sylvie van der Vaart. Als er een award voor zou zijn, zou zij ‘m zeker winnen.
 
Op Oudejaarsavond 2012 postte de voetbalvrouw een foto van zichzelf, haar hubby en haar BFF, met wie ze stralend van geluk op de foto stond. Maar nog geen paar uur later kwam het nieuws naar buiten dat Raf en Syl uit elkaar gingen. 
 
Al snel stond Rafael in een negatief daglicht en kreeg Sylvie alle medelijden, want de topvoetballer zou zijn vrouw een klap verkocht hebben. Maar wat bleek: Raffie had zijn Sylvie helemaal niet gemept! Al deed Syl totaal geen moeite om dit te ontkennen.  
 
 
Sabia
Gelukkig was Sabia Engizek er nog. De steun en toeverlaat van Sylvie, de vrouw bij wie ze uit kon huilen. Sylvie krabbelde langzaamaan weer op - ik kreeg bijna  het idee dat zij en Sabia al die tijd stiekem een relatie hadden, zo gelukkig leek Sylvie te zijn - maar nog geen drie maanden later kreeg Sylvie alsnog een klap te verwerken: Rafael ging ervandoor met Sabia. Zo, was dat even een dolk in de rug van de voormalige voetbalvrouw! Maar Sylvie liet zich niet kennen en hield haar kin omhoog. Niks geen moddergooien. Waar wij onze voormalige boezemvriendin haar ogen uit zouden krabben in een situatie als deze, wenste zij haar ex-man en ex-vriendin alle geluk van de wereld. 
 
Strategisch spel
Maar schijn bedriegt! Sylvie heeft al die tijd een strategisch spel gespeeld, zodat zij als beste uit de strijd zou komen. Van begin af aan zat er al een luchtje aan deze hele break-up van Raf en Syl, en inmiddels komt alle dirt over de scheiding naar boven. Al die tijd blijkt dat onze zielige Sylvie de grote bedriegster was. Zij zou het er tijdens haar huwelijk flink van genomen hebben door het bed te delen met andere mannen, waaronder met haar voormalige danspartner uit Let’s Dance. Langzaamaan komt alle vuile was van Sylvie buiten te hangen en keert alles en iedereen zich tegen haar. Vonden we haar eerst zielig wegens ‘de klap’ en de relatie tussen haar ex en haar BFF, nu vinden we haar zielig omdat ze al die tijd alles heeft gedaan voor de aandacht en het medelijden.
 
 
Toch moet ik het haar nageven dat ze het nog lang heeft volgehouden om de schone schijn op te houden. Zeker negen maanden lang heeft ze haar eigen straatje schoon weten de vegen. Dat is toch op zijn minst wel een klein applausje waard. Maar was het het ook allemaal waard, Sylvie? 
Beeld: Getty
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 7 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • glitterxx

  ik vind het allemaal erg overdreven...
  al staat ze als topper op het nieuws of als sexschandaal..volgens mij vindt ze alle aandacht prima!

  volgende onderwerp aub!!

 • Anoniem

  Ik volg de soap ook wel een beetje, normaal gesproken let ik er niet echt op maar in dit geval is het wel erugggg smeuïg.

  Ik denk zelf dat Sylvie Rafaël wél heeft bedrogen en hem in een kwaad daglicht wou stellen en dat Sabia van haar sappige plannetjes afwist. Sabia is hiermee waarschijnlijk naar Rafaël gegaan en ze kregen een affaire alvorens ze gingen scheiden. Sabia wou natuurlijk een nieuwe bron van inkomsten vergaren gezien haar oude geldkoe al de benen had genomen. Sabia speelde een dubbelrol door ondertussen Sylvie te troosten en tegelijk alles aan Rafaël door te spelen wat zij besprak met Sylvie als 'troostende BFF'. De affaire kwam uit en de dames werden aartsrivalen. De Fransman spuwde gal over Sylvie, maar ook over Sabia (bron Sylvie natuurlijk). Sabia was beledigt en spuwde publiekelijk gal over Sylvie. And the show goes on... and on.... Sylvie heeft wijselijk haar mond gehouden, dat hadden de anderen ook moeten doen.

  Hoe dan ook vind ik dat Sabia fout zit door Sylvie zo te verraden. De vent van je BFF afpakken is een no-go, no mather what. Ik vind het vooral zielig voor het zoontje van Sylvie want ik kan mij niet voorstellen dat Sabia goed over zijn moeder spreekt tijdens het eten. Als ik Sylvie zou zijn zou ik intens verdrietig zijn dat zo'n persoon als Sabia mijn kind zou moeten opvoeden.

  Sylvie is een schijnheilige als je het aan mij vraagt, maar ik geloof niet dat Rafaël zo'n leuke vent was om mee samen te leven en dat hij (vooral als voetballer zijnde) de huwelijkse trouw niet heel letterlijk heeft genomen (zie streek met Sabia).

  Ik vind het eigenlijk wel heerlijk wat Sylvie heeft gedaan, niet zo'n zielig vrouwtje wat gaat lopen treuren als haar man (waarschijnlijk) vreemdgaat, maar zelf ook de teugels laat vieren met sexy dansers enzo. Kunnen andere vrouwen wat van leren i.p.v. met een tissuedoos op de bank te zitten. Alleen niet aan een 'BFF' vertellen...

 • Nanda

  @Dasha; ik kom jou ook overal tegen, haha.

  Ik weet 't niet. Ik vind Sylvie persoonlijk altijd nog best wel een lief ding en een schattige vrouw. Eigenlijk vind ik 't goed hoe ze zich zo sterk houd. Mochten alle roddels waar zijn, sja.. Ik was er niet bij toen 't allemaal gebeurde, tot nu toe vind ik 'Meis' nog leuk :D

 • Anoniem

  Wat een raar artikel! Dit ben ik niet gewend van Ze, dat geroddel.
  Volgens mij weet niemand hoe de vork in de steel zit, en eerlijk gezegd zijn dat mijn zaken ook niet. Ik vind het erger dat dit tegenwoordig dezelfde nieuwswaarde heeft als bijvoorbeeld Syrië. Dan mag je je als land echt gaan schamen.

 • Anoniem

  Het minste wat je kunt doen is hier de bron(nen) bij vermelden. Lekkere journalistiek, dit...

 • Roosmarijn

  Lekker negatief geschreven. Het zijn ook maar roddels...

 • Dasha

  Hmm.. ik vind het wel erg negatief geschreven, ook al zou het allemaal waar zijn.
  Maar ik moet zeggen dat ik het niet had verwacht. Sylvie straalde altijd vertrouwen en eerlijkheid uit en zo.. Het is wel een klote streek van Sabia om iedereen alles te vertellen. Maar ja, die was waarschijnlijk zat dat mensen haar als "the other woman" zagen en medelijden met Sylvie hadden.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen