Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Gratis eten bij Just Eat

Een lekkere maaltijd, daar houden wij wel van! Maar aan het einde van de dag hebben we alleen geen zin om úren in de keuken te staan. Just Eat biedt de oplossing: zij bezorgen je maaltje thuis. En Ze.nl mag gratis eten weggeven!

Hoe werkt het?
En dus gingen we verlekkerd rondneuzen op Just Eat toen het bijna lunchtijd was. Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website, vult je postcode in en kiest een restaurant naar keuze. Van lekkere belegde broodjes tot een oud-Hollandse pot, de keuze is reuze. Bijna 3000 (!) restaurants zitten inmiddels al aangesloten bij Just Eat, dus er is keuze in overvloed.
 
 
Nadat je een lekker restaurantje hebt opgezocht, neem je een kijkje in de menukaart. Je klikt op het plusje naast het gerecht waarvan het water je in de mond gaat lopen en je bestelling zit automatisch in je winkelmandje.

Sommigen restaurants vragen verzendkosten. Dit staat meestal duidelijk vermeld bij de gegevens van het restaurant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Let wel op: sommige restaurants bezorgen pas thuis vanaf een minimumbedrag en vanaf een bepaalde tijd! Dit moet je dus even in de gaten houden. Nadat je het eten hebt besteld moet je inloggen met je gegevens. En dan ben je nog maar een klik verwijderd van je maaltijd! Wij hadden geluk: onze pizzaboer Pizza Galeria bezorgde hier op de redactie zonder extra kosten. 

 
En?
Helaas moesten we wel een halfuurtje langer wachten dan we hadden aangegeven omdat de bezorger verdwaald was in het pand op de Keizersgracht, maken we hier wel vaker mee haha! (Tip: bestel je eten ruim van tevoren, zodat je niet ook vergaat van de honger). Met knorrende magen wachtten wij op onze pizza's. De bezorger bood wel drie keer zijn excuses aan voor het te laat komen en was erg aardig. We kregen zelfs extra drinken! Ook waren de pizza's errug lekker. Onze buikjes zijn weer tonnetjerond en we kunnen er weer tegenaan.


Kortom: het was niet heel vervelend om onze lunch vandaag te (moeten) vergeten. Daarnaast is het heel fijn om lekker last minute te beslissen waar je zin in hebt.

Winnen
Krijg je ineens enorme trek en wil je ook de smaak te pakken krijgen? Dan is dit jouw lucky day. Ze.nl mag namelijk vijf kortingscodes ter waarde van € 20,- per stuk van Just Eat weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 12 oktober 2013.