Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 3x bril naar keuze van Bril.nl

Happy herfst! Een nieuw seizoen is aangebroken. Tijd om je garderobe flink onder handen te nemen en de musthaves voor het najaar in huis te halen. En een trendy bril mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wij geven er 3 naar keuze weg! 
 

Een bril is hét modeaccessoire waarmee je je herfstlook compleet maakt. Of het nu om een bril of een zonnebril gaat: brillen zijn hipper dan ooit! Waar je vroeger op de middelbare school het liefst zo snel mogelijk aan de lenzen ging in verband met een nerd alert, is een bril nu juist trendy en maak je een echt fashionstatement. Want ook in brillenland zijn er trends: rond, groot, het vlindermodel, het pilotenmodel, het secretaressemodel: het is allemaal al voorbij gekomen en we love it!
 
 
Bril.nl
Bril.nl is een hele fijne webshop waar je de meest trendy brillen (én zonnebrillen) shopt. Daarnaast kun je met één klik bijna 100 brillen virtueel passen. Superhandig! Ook kun je je nieuwe look delen op social media (want wat vinden je vriendinnen van die ene gewaagde bril?) en de leukste eyecatchers een week lang gratis thuis passen. En mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd om persoonlijk stijladvies vragen. Het grappige en fijne is dat alle monturen inclusief glazen op sterkte uit de collectie slechts € 98 zijn! Check Bril.nl en laat je inspireren.
 
 
Winnen
Leuk nieuws! Ze.nl mag 3 brillen naar keuze weggeven van Bril.nl! Wat je moet doen? Ga naar de actiepagina van Bril.nl en vul je gegevens in. Als je meedoet krijg je tevens een waardebon van € 10,- van Bril.nl! 

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl en Bril.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 10 oktober 2013.