Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze: Hamstereeeeh!

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Haaa, vrijdagmiddag. Wat is er dan heerlijker dan een beetje niksen? Nou... lekker bij onze redactie naar binnen gluren. Dat komt mooi uit, want we hebben ons een partij meegemaakt... not normal! Kijk maar mee.

Hier een wasje, daar een wasje, doe maar in de wasmachine! Met deze nieuwe, heerlijke wasverzachters van Robijn, ontworpen door Robijn-fans, wordt de was doen een stuk leuker. Of: lekkerder, eigenlijk. Want handdoekjes die ruiken naar Waterlelie & Peer, Magnolia & Kokos of Hibiscus & Kersen: geen straf! 
 
Meer zin in een lekker geurend hoofd? NIVEA is je vriend! We ontvingen deze speciaal voor de feestdagen ontworpen Hair Care Diamond Gloss-producten. Loop je binnen no time met een glanzende, volumnieuze coupe rond!
 
Voor je met een shiny kapsel voor de dag komt, is het misschien een idee om het weer mooi in model te laten knippen. Dat kan bij B Academy, een opleidingsinstituut voor haar, make-up en fashion. Kristie bezocht de school, die een eigen kappersopleiding heeft, en kreeg ook meteen even alle nieuwste haartrends gepresenteerd. 
 
Van Bailey's kregen we deze superdeluxe fles Bailey's Chocolat Luxe opgestuurd. Trek deze uit de kast als je wat te vieren hebt of als je in een glamoureuze bui bent, en het feest is compleet!
 
De fles Bailey's kwam op het juiste moment, want 's avonds hadden we een feestje! Claartje van Vrouwen.nl heeft namelijk een nieuwe site de wereld in geholpen: Foodness.nl. Hier vind je allerlei gezonde en tóch lekkere recepten! En ja, er waren zelfs blotebastenbutlers die de lekkerste cocktails voor ons maakten! Kwijl, kwijl...
 
Karin had trouwens ook wat te vieren! Haar grote liefde was jarig en daarom gaf ze hem een motorrijles cadeau. En dat beviel 'm maar al te goed! Dus poseerde hij zonder mokken in zijn motorpakje.
 
Na een hoop gescheur op de motor, bezochten de twee tortelduiven de kermis van Amsterdam. Jiehihihi, lekker zweven!

Marleen bleef ondertussen met beide benen op de grond en ging met een oud T-shirt aan de slag, dat ze uiteindelijk transformeerde tot een sexy shirt met open rug. We like!
 
Van al dat gezweef en ge-Do-It-Yourself krijg je honger, dus Karin, Marleen en Kristie togen naar het Museumplein om eetevenement 'Flexitaria' te bezoeken. Het doel van dit festijn? Laten zien dat je ook prima lekker kunt eten zonder echt vlees. En dat kunnen we bevestigen! Zo werden de stukjes kip gemaakt van sojaplant niet door de redactie gegeten, maar gevréten!

En van al dat eten krijg je... nog meer honger. Dwars door de Zwarte Pieten-discussie heen vulde Marleen een flinke pot met kruidnoten. Op dinsdag zag-ie er nog zo uit...

...en op donderdag zo.

Omdat Karin en Kristie nog stééds honger hadden, bestelden ze nog 'wat' eten bij Just Eat.
 
Ook Fleur ging op zoek naar voedsel, en dat vond ze in de keuken van haar vriendin en foodblogger Lindsey. Daar genoot ze van poached eggs, maar ook van het interieur, en dan met name die van de keuken. Op dit stukje muur werd ze, tja, straalverliefd.

Natuurlijk kon Kristie op schransgebied niet achterblijven, alleen koos zij voor een wat zoetere hap: ze ging lekker hightea-en!
 
Marleen hield het allemaal wat beschaafder, maar genoot daarom niet minder van haar eerste Pumpkin Spice Latte. Hoera voor herfst!

Of we écht alleen maar aan eten kunnen denken? Heus niet. Als we ook maar een uurtje vrij hebben, lezen we (met een flinke pot chocoladekruidnoten) ook graag een boekje. Zo kregen we het boek Spotlight opgestuurd, waarin het verhaal staat van de steeds bekender wordende actrice Kim en de gevallen ster Nora, die graag nog één keer in de spotlights zou willen staan. Maar wat doe je als die al gericht zijn op een ander? Het showbizzhartje van Karin ging acuut sneller kloppen van dit boek, dus zij leest 'm nu voor het slapengaan.
 
Hoewel Karin ervandoor ging met Spotlight, heeft de rest van de redactie niks te klagen: Marleen, Kristie en Fleur kunnen lekker met hun snuggies in spannende, sensuele boekenreeksen duiken. Italiaanse Nachten - Venetië gaat bijvoorbeeld over Elena, die geen passie en kunst kent in haar leven. De Siciliaanse chef-kok Leonardo kan haar dit laten zien, maar onder één voorwaarde: ze mag niet verliefd op hem worden. Mijn man - Overgave gaat over de vurige verhouding tussen Eva en Jesse. Die laatste heeft alleen nogal wat donkere kanten... In De redding van Callie & Kayden tot slot, wordt de jonge liefde tussen Callie en Kayden steeds verder op de proef gesteld. Overleven ze dat?


Naast zich tegoed doen aan kruidnoten en leesvoer, heeft Karin nog een andere grote liefde: papegaai Huib! Huibje is eigenlijk van haar vriend, maar cd van jou, cd van mij, dus ze is gewoon ook zijn baas.
 
Fleur kijkt graag naar alle 607 filmpjes die Karin van Huib heeft opgenomen, maar is zelf nog verliefder op Mr. Nilsson, de kitten van haar zusje. Drie redenen waarom hij zo gaaf is? 1. Hij slaapt overal; 2. Jij bent zijn slaapplek en 3. Hij geeft hoofdmassages als je stil zit. 
 
We hadden gehoopt met iets af te sluiten dat niet over eten ging. Maar helaas. Koopmans had namelijk groot nieuws: kleine taartjes. Wat voor kleine taartjes? Kleine Fruittaartjes, Kleine Kruimeltaartjes en Kleine Appeltaartjes. En die kregen we, samen met een bakset en de recepten, opgestuurd. Nou, we hebben gevochten om wie welk taartje kreeg. Gevóchten, zeg ik je.
 
Vooruit. We doen toch maar alsof we ook nog daadwerkelijk aan het werk zijn geweest. Een serieuze foto van ons vieren. 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.