Lekker warm en hip de winter door met C&A

Mode & trends door Redactie Ze.nl
C&A: jarenlang had het een oubollig imago, en wellicht dat je nog steeds denkt dat deze winkelketen geen hippe items verkoopt. Fout! Karin nam een kijkje in zowel een filiaal als de webwinkel en shopte een fijne outfit bij elkaar. 
 
Als je in de winkel bent, moet je vooral de afdeling met Clockhouse-items in de gaten houden: dat is de wat hippere tak van C&A. Het allerfijnste is dat de kleding van C&A gewoon erg betaalbaar is, waardoor Karin voor bijvoorbeeld iets meer dan € 100,- een jas, een paar pumps en een hippe stretch skinny met een paarsrode wassing heeft kunnen scoren. Ook heeft C&A een webshop, maar hier vind je niet alle items die je in de winkel kunt vinden, dus wij raden aan om gewoon oldskool dat filiaal bij jou in de buurt in te stappen. Maar voor de echte luie dames onder ons: ook de webshop heeft genoeg leuks te bieden.

De outfit die hoofdredactriZe Karin heeft samengesteld bij C&A is als volgt:
 
Donkergroene jas € 69,90, online verkrijgbaar
Stretch skinny jeans met roodpaarse wassing, € 24,90, in de winkel gekocht
Zwarte pumps, € 29,90, online verkrijgbaar


De pumps zitten erg lekker en zijn gewoonweg óveral mee te combineren. De hakhoogte is 10,5 centimeter.


De legergroene jas komt het beste tot zijn recht als je 'm combineert met hoge hakken. Doordat de jas getailleerd is, krijg je op die manier een chique look.


Door de stretch zit de broek heel comfortabel, alleen Karins eeuwige 'brede heupen/platte buik-probleem' heeft ze ook weer bij deze broek helaas.
 
Is de outfit van Karin niet jouw smaak? Wij hebben nog tien favoriete hippe items van C&A's webshop voor jou geselecteerd!
 
Betalen in de webshop van C&A kan met iDeal, PayPal en met je creditcard. De verzendkosten worden bepaald aan de hand van de waarde van je aankopen. De levertijd is ongeveer drie tot vijf werkdagen en retourneren kan kosteloos binnen 14 dagen!

Wat vind jij van de items van C&A?