6 tekenen dat je al veel te lang single bent

Single & daten door Kristie
Misschien heb je het niet door, maar ben je het wel: al veel te lang vrijgezellig. Er zal namelijk tóch een moment komen dat je de goede zorgen van je mams om moet ruilen voor een mannenhuishouden...

Een man? Ja! De man, oftewel, een volwassen mens van het mannelijk geslacht, is een menselijk exemplaar waar jij al jarenlang niet mee in contact hebt gestaan. Misschien ben je toch ietsje te lang in het 'happy' single leven blijven hangen? Dat weet je als je aan deze tekenen voldoet...

Zoals het klokje thuis tikt...
Sinds je laatste relatie - waarvan je het toen nog niet eens als een relatie zag - heb je niks meer met mannen te maken gehad. Nouja, behalve dan dat je ze vrolijk afwijst omdat je simpelweg zo graag bij je moeder woont. (Dat zeg je er natuurlijk niet bij wanneer je een hunk eersteklas de deur wijst). Je woont niet alleen (al te lang) bij haar, je moeder is als het ware de vervangster van jouw droomman. Ze kookt, wast, strijkt, maakt je bed op, poetst je tanden (oh nee, dat dan weer niet) en jullie doen elke zaterdagmiddag samen boodschappen. Die zij overigens betaalt. Om deze redenen woon je, naar eigen zeggen, ook nog steeds in je ouderlijk huis. Of wordt het gewoon tijd voor een knaap?


Komt u maar
Waarom je elke man afwijst? Omdat je simpelweg niet weet op wat voor een soort man je nou eigenlijk valt. Het is ook al zo lang geleden... Ga je voor blond, donker, een lekker kontje of toch een strakke bast? Soms is het zo erg, dat je besluit het roer om te gooien en een tijdje geen enkele eis meer stelt aan een man. Des te meer kans op een happily ever after, toch? Mwah, niet echt. Het resultaat is namelijk dat je het risico hebt te eindigen met het (net puber-af) broertje van je vriendin, een man die je vader had kunnen zijn of een dakloze die maar al te graag bij jou en je moeder intrekt.

Lelijk eendje
Ja hoor, daar heb je er weer eentje. Je loopt in de stad en er kijkt weer een man naar je alsof je zojuist drie seconden onzichtbaar was. En je hebt niet eens je onesie aan. Maar waar kijkt hij dan naar? Een verloren stukje eiersalade op je lip? Een label op je broek die je er toch echt afgehaald had?Je dikke kont? Een cameltoe? What is it? Nou, misschien wel gewoon zijn interesse voor jouw sexy, opwindende verschijning? Zou het... zou het kunnen dat er toch nog íemand interesse heeft? Ja!

Iedereen is geweldig
Het is weer zaterdagavond! Dat betekent; lekker op sta... ehm, bij je moeder op de bank met warme chocolademelk en je telefoon paraat voor een lekker spelletje Wordfeud. Terwijl je vriendinnen de ultieme romantische avond met hun lover beleven, kwijn jij weg in je telefoon. Je scrolled een beetje door je Facebook en Instagram, om naar de perfecte levens te kijken die andere mensen leiden. Zucht... Iedereen heeft het zo goed voor elkaar... Ho, wacht, stop! Niemand zet toch een foto van een zieke partner, een kotsende baby of een in huis plassende pup op internet? Misschien wordt het tijd om die telefoon aan de kant te leggen en een vent aan de haak te slaan waarmee je jaloersmakende selfies kunt maken. Die je vervolgens natuurlijk lekker bewaart voor je privécollectie.

Overheersende hobbies
Over je telefoon gesproken; op je telefoonachtergrond staat duidelijk geen man. Maar ook geen selfie, een foto van je moeder of van je zus. Nee, je kwispelende hond siert jouw background. Waarom? Omdat je hond je hele leven heeft overgenomen. Je kunt uren met Spikkel wandelen, spelen en praten en kijkt zelfs toe hij hij braaf zijn avondmaaltje verorbert. Maar je hond is niet het enige dat je leven beheerst. De laatste jaren hebt je je ontpopt tot een workaholic en kan zelfs je baas je overuren niet bijhouden. Hmm, misschien is het tijd om een stapje terug te doen en wat meer vrije tijd te nemen om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een date?  
 
Wanhopig seksleven
Om die Sahara daaronder een beetje op waterpeil te houden, probeer je al het mogelijke. One night stands zijn jou niet vreemd, maar liever ga je even het internet op. Je bent ondertussen een vaste klant en bestelt vaak een nieuwe dildo inclusief vijftien trilstandjes; jij vermaakt jezelf wel. Deze verstop je uiteraard erg zorgvuldig tussen je sokken, want aangezien jouw moeder het huishouden doet, komt ze natuurlijk nooit neuzelen in je sokkenla... 

Ben jij single en zo ja, in hoeverre herken je jezelf in bovenstaande tekenen?