Beauty / Make-up
Make-up

Mascara-inspiratie

Het is weekend, je gaat vanavond naar een feestje en besluit jezelf eens flink op te tutten. Lekker scrubje, beetje bodylotion en dan begin je met je make-up. Je graait direct naar je eeuwige, zwarte mascara. Tijd voor wat nieuws?

Hoezeer je ook gehecht bent aan je oude, vertrouwde merk, het is ook leuk om af en toe te spelen met mascara. Er is namelijk zoveel meer. Kijk mee en misschien doe je wel wat leuke inspiratie op!

Een fel kleurtje
Genoeg van saai zwart? Je hoeft niet direct all the way te gaan, zoals je op onderstaand plaatje ziet is het ook leuk om eens met de onderste wimpers te beginnen!


Met glitters
Als je een feestje hebt waar je je wat extra voor wilt uitdossen, ga dan eens voor een mascara waar glittertjes in zitten. Steel de show met opvallende blikvangers! Rond Kerst en Oud & Nieuw liggen er vaak genoeg glittermascara's in de schappen, dus sla dan je slag.
 
 
Nepwimpers
Heb jij wat extra tijd over en heb jij geen moeite met nepwimpers? Dan is dit een goede optie om je wimpers een boost te geven! Je hebt ze in honderden soorten lengtes, diktes en vormen, zie bijvoorbeeld onderstaande.
 
Amandelvormig
Wil je lange, buitenste wimpers maar bescheiden binnenste wimpers? Dan zijn onderstaande wimperstukjes ideaal.
 
 
Lange wimpers
Als je geen zin hebt in gepruts met lijm bij je oog, of als nepwimpers er bij jou na een halfuur af vallen, ga dan voor een wimperkruller. Bijvoorbeeld onderstaande kruller die werkt met hitte.
 
Beeld: Pinterest