TV-tip: Last Chance Salon seizoen 2

Media door Marleen_S
Een halve wenkbrauw door een epileerfoutje of groen uitgeslagen haar bij de kapper is niks vergeleken bij de beautydrama’s die je ziet in het TLC-programa Last Chance Salon. En in het tweede seizoen blijkt niks te gek.

 
Een nieuw seizoen betekent nieuwe rondes en dus ook nieuwe beautykansen. Want voor die arme dames en heren die in het TLC-programma Last Chance Salon voorbij komen, is hun ergste nachtmerrie werkelijkheid geworden.


Of het nu de schuld is van een onhandige kapster of doordat een cosmetische operatie verkeerd is uitgepakt: de vrouwen en mannen in Last Chance Salon durven zich niet meer buiten te vertonen vanwege hun beautyblunder.

Maar gelukkig staat er een heel team paraat dat de oplossing biedt voor alle beautyproblemen. Plastisch chirurg Vik Vijh (wij spraken hem al eens), cosmetica consulant en dermatoloog Sam Bunting en celebritykapster en styliste Skylar McDonald helpen elk haar-, huid- of lichaamsdrama de wereld uit.


Twee verrassingen in seizoen 2

En de problemen zijn nog groter dit seizoen. Klanten van de salon komen binnen met extreme klachten die het gevolg zijn van mislukte cosmetische ingrepen. De serie laat je wederom het verhaal zien achter deze doodnormale mensen die gebukt gaan onder schaamte en pijn. Want dat een mislukte cosmetische operatie pijn kan doen, is iets wat zeker is.

Er schuilt ook een verrassing in het tweede seizoen. Of beter gezegd: twee verrassingen. In de nieuwe reeks afleveringen worden ook twee Nederlandse beautyslachtoffers geholpen. Wie dit zijn en wat er is gebeurd? Tja, daar zul je toch echt zelf even de afstandbediening voor moeten pakken, want je zult het meteen al zien in aflevering één.


Wat we wel al kunnen verklappen, is dat het gaat om de Nederlandse Brett en Elsbeth. Brett nam borstimplantaten om een borstkasvergroting te realiseren om zijn ideale lichaam te creëren. Dat pakte alleen verkeerd uit. Elsbeth vertelt in aflevering 3 hoe ze haar tatoeage liet verwijderen, maar nu met een enorm litteken zit opgescheept...

Wanneer je voor de buis moet zitten? Vanaf maandag 16 december is het nieuwe seizoen 10 maandagen lang om 21:00 uur te zien bij TLC!