Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Zondag 15 december: Meet my Wardrobe

Zijn tweedehands, vintage en budget jouw middle names? Dan hebben wij goed nieuws! Op zondag 15 december 2013 zal het World Fashion Centre in Amsterdam hét mekka worden van tweedehands vintage fashion & accessoires.
 
De markten met houten kraampjes kennen we inmiddels allemaal wel; tweedehands spulletjes voor een zacht prijsje. Maar buiten wordt het steeds kouder! Nu gaan we deze ambiance pimpen en wordt het World Fashion Centre het nieuwe mekka voor fashionista’s die op zoek zijn naar vintage, tweedehands maar ook nieuwe fashion items.
 
In totaal zullen er honderd (!) kledingrekken vol met fashion goods hangen, die wachten op een (nieuw) baasje. Entree is gratis en degene die haar kledingkast eindelijk eens wil opruimen is er dus... Meet my Wardrobe!
 
 
Verkopen?
Rekken voor verkoop van je kleding huur je voor 45 euro exclusief BTW via info@meetmypr.com en er passen 50-60 kledinghangers op. Ook superleuk om te doen samen met een vriendin. En na verkoop... is er weer ruimte in je kast om bij je buren wat te scoren!
 
Wie er ook bij zijn? Stylistes/ondernemers Arzu Aksoy van I am ZU en Jean Paul Robert  Croque. Zij zullen bezoekers tips & tricks geven, hoe je met een complete outfit voor weinig geld naar huis gaat. Daarnaast zullen ook een aantal fashion designers hun garderobe verkopen aan shoppend publiek. 
 
Markeer daarom 15 december in je agenda van 12 tot 17 uur en ruim nou eindelijk eens die kledingkast op... 
 
Meer informatie vind je op hier