Kerstcadeautip: Rituals Limited Editions

Leuk aan Kerst: gezellig samenzijn met familie. Minder leuk: het speuren naar cadeautjes die goed bij iemand passen, want dat kan soms best lange zoektochten opleveren. Dat laatste hoeft nu niet meer want op de nieuwe webshop van Rituals shop je binnen no time de mooiste kerstcadeautjes bij elkaar.  
 
fout in embed: media provider niet ondersteund

Verwen een vriendin
Rituals heeft nu een leuke Facebook-actie. Like de Facebook-pagina van Rituals en nomineer je lover of je beste vriendin die volgens jou een cadeaupakket verdient!

Wat ligt er voor jou straks onder de kerstboom?

Zeg je Rituals, dan zeg je verwennerij. De producten van het merk zijn daarom al gewild, maar dit jaar heb je helemaal reden ze op je verlanglijst te zetten. Rituals komt namelijk voor de feestdagen met prachtige Limited Editions! Van een heerlijke doucheschuim (€ 8,-) tot Spice Trail geursticks ( € 23,50) en een autoparfum (€ 10,-).  

 
 
Cadeaupakketjes
Naast de speciale Limited Editions, heeft Rituals ook prachtige gift sets. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een setje heerlijke Hammam-body producten. De cadeausets variëren in grootte en prijs, maar voor € 16,50 heb je al een gifset waar je je vriend, vriendin of zus heel blij mee maakt.


Parfum
Ken je iemand wat beter en weet je dat hij of zij wel van parfum houdt? Dan is een Eau de Parfum van Rituals een leuk en origineel cadeau! No. 23 Magnolia & Pink Pepper is de nieuwste geur voor dames. Op zoek naar een cadeau voor een man? Ruik dan eens aan no. 17 Vetiver & Bergamot! Mocht je toch nog even verder willen kijken, dan is dat geen probleem: Rituals heeft in totaal acht verfijnde geuren voor mannen en vrouwen die de zintuigen en de geest prikkelen. 50 ml, € 39,00
 
 
Handbalsem
Winter staat vaak gelijk aan droge handen, maar niet met de nieuwe Miracle Balm met witte lotus en ginkgo biloba. Dit is een voedende handbalsem die speciaal voor extreem droge handen is ontworpen. Extra leuk: je kunt ‘m ook als nachtmasker gebruiken. Voor € 10 krijg je 75 ml van dit wondermiddeltje.

Have a nice dinner
Tijdens het kerstdiner wil je je gasten natuurlijk zo goed mogelijk verwennen. Dat kan met heerlijk eten, maar ook met een beetje luxe. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om heerlijk geurende, warme doekjes op tafel te leggen, zodat gasten hun handen kunnen schoonmaken voor het diner? Bij de doekjes krijg je een flesje met daarin etherische olie die ruikt naar yuzu en mandarijn. Hebben? Voor de Have a Nice Dinner kit betaal je € 12,50.
 
Rituals?
Rituals is het eerste merk ter wereld dat home- en bodycosmetics combineert. De productlijn, die bestaat uit verzorgende body- en gezichtscrèmes, eau de parfum, thee, soulwear, geurkaarsen en precious mineral-make-up, zorgt ervoor dat alledaagse routines in betekenisvolle rituelen veranderen. De ruim 400 producten zijn geïnspireerd op oosterse rituelen. Rituals opende in 2000 zijn eerste winkel in Amsterdam, daarna werden er ook vestigingen in steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn en Stockholm geopend. Inmiddels zijn er meer dan 250 winkels, bijna 450 shops-in-shops en 5 City Spa’s verspreid over 13 landen wereldwijd.
 
Wil je meer weten over Rituals? Bekijk de website. TIP: Bij aankoop van € 65 of meer krijg je tot 22 december een gratis hammam pakketje! Op de hoogte blijven?