Shoppen op z?n Frans: webshop La Redoute

Mode & trends door Fleur

Oh, la mode! In Frankrijk weten ze er wel raad mee. Ga in Parijs de straat op en binnen 10 seconden zie je tig vrouwen die er très fashionable uitzien. Goed nieuws: met webshop La Redoute haal je die Franse mode zo hierheen!

Nee, het is niet zo dat we er hier in Nederland bijlopen alsof we net de IJstijd achter de rug hebben. Maar om nou te zeggen dat ons volk een modegen heeft… niet echt. Daarvoor moet je toch echt bij de Fransen zijn. Gelukkig betekent dat niet dat we eens in de zoveel tijd naar la douce France moeten afreizen. Webshop La Redoute brengt de Franse mode namelijk naar ons! In de online winkel vind je exclusieve merken, maar ook bekende merken als Levi’s en Converse. Wat je in ieder geval ook zoekt, van ballerina tot mantel en van boots tot blouse, bij La Redoute stuit je altijd wel op iets elegants, stijlvols en hips. En de prijs? Die kan vrij laag zijn! De webshop biedt veel van dezelfde soort kledingstukken in verschillende prijsklassen aan, zodat ook budgetshoppers bijvoorbeeld makkelijk een mooie zwarte blazer kunnen scoren. Fleur besloot de webshop eens een bezoekje te brengen en shopte voor nog geen 100 euro de volgende outfit bij elkaar:


Zwart vest met sjaalkraag, € 59,99
Witte tuniekblouse met lange mouwen, € 29,99
Nude-cirkelsjaal, € 24,99
Kastanjekleurig riempje, € 17,99

En?
Het zwarte, wollen vest was vanaf het moment van aantrekken favoriet. Hij is heerlijk warm en kan praktisch overal bij. Daarnaast kun je het vest op een chique manier dragen, maar als je 'm combineert met een spijkerbroek en sneakers, krijg je een speelsere outfit.

De tuniekblouse is eigenlijk een must-have voor iedere vrouw, omdat-ie zo lang is en je 'm daardoor ook gemakkelijk op een gave legging of jegging kunt dragen. Doordat-ie wit is, kun je 'm ook eindeloos combineren. 

Sinds ik in het bezit ben van de cirkelsjaal, heeft-ie maar weinig niet om mijn nek gehangen. Hij is lekker warm (maar ook weer niet zo dat je het gevoel krijgt te stikken), prikt niet en combineert makkelijk met andere kleuren.

Ik ben dol op hersft- en winterkleuren en het kastanjekleurige riempje kon dan ook niet in mijn kast ontbreken. Ik draag hem graag met een wijnrode broek en een donkergijze trui. 

Zou je niet zo snel kiezen wat ik koos? Misschien zit er tussen de volgende items van La Redoute wel wat voor je bij!


Rode skinnyjeans met leereffect, € 49,99
Zwarte skinnyjeans met leereffect, € 28,49


Zwart, kort jurkje met elastische taille, € 37,99
Jurkje van imitatieleer met studs, € 59,99


Wit, mouwloos blouseje met juweelkraag, € 28,49
Wit shirt van kant met ingebouwde top, € 18,74


Bolero met sjaalkraag (in diverse kleuren verkrijgbaar), € 24,99
Grijs bikervest, € 37,99


Zwart hoedje, € 24,99
Grove, roze muts €11,69 

Wil je graag bestellen bij La Redoute? Je kunt eenvoudig betalen met een creditcard of met PayPal. Daarnaast kun je de kleding zowel thuis als op een ander adres laten bezorgen. Koop je voor meer dan € 92 kleding, dan betaal je geen verzendkosten! En mocht je niet tevreden zijn met wat je ontvangt, dan kun je je kleding binnen 30 dagen terugsturen en krijg je je geld teruggestort.

Wat vind jij van de kleding van La Redoute?