Seks & relaties / Seks
Seks

Geheimen van een webcamgirl: Zijn kerstpi(e)k

Mijn kerstpakje was binnen, ik had ‘m uit mijn eigen webshop. Het was een sexy, fluweelrood jurkje met een wit fluffy nepbontje. Daaronder had ik een sexy string en een beha aan. Tijd om de webcamheren het hoofd op hol te brengen!
 
Ik was nog een beetje grieperig en besloot thuis nog even uit te zieken. Dat is het fijne van een eigen bedrijf; ik kan zowel thuis als op locatie werken. Ondanks dat ik een tijdje een bel- en webcamdip heb, besloot ik toch maar om in te schakelen.
 
Om in de stemming te komen, zette ik de kerstmuziek aan op Spotify. Ik stond op om een nieuwe foto te maken, voor op de homepage, zodat de bezoekers een idee hebben met wie ze gaan cammen.
 
Zin... in de Kerst
Het belletje rinkelde; dat was het teken dat er een bezoeker in de chatroom was! Ik zwaaide vriendelijk naar de webcam op mijn beeldscherm en glimlachte. "Hoi, jij hebt zeker zin in de Kerst?", zei de bezoeker, die zelf (nog) geen webcam aan had. 
"Dat klopt, ik ben dol op de Kerst. Jij ook?", vroeg ik hem. We hadden het een beetje over kerstgeneuzel en ik vroeg of hij nog plannen had. "Nee, ik ben single, dus doe niks." Dat vond ik vrij apart, naar mijn idee hebben kerstplannen niks met single zijn te maken. 
 
"Hoe heet je eigenlijk?", vroeg ik aan hem. 
"Dat zeg ik niet", liet hij weten. 
"Wat maakt het uit? Ik zie je toch niet, je kan toch best je naam vertellen?"
"Ik zeg niet hoe ik heet!", antwoordde hij geïrriteerd. 
Nou prima, dacht ik bij mezelf. Lekker aardig toontje en sfeertje. 

Een 'oude bekende'
Ik liet het verder maar van hem afhangen, en toen kwam de aap uit de mouw. "Ik ken jou", zei hij uit het niets. 
"Oh, is dat zo?", vroeg ik hem. Ik was niet 'bang', noch dat ik mezelf 'schuldig' voelde. Dus ondertussen keek ik nog steeds verleidelijk en zwoel in de cam. "En waar ken jij mij dan van?" Als hij zijn naam al niet wilde vertellen, ben ik wel benieuwd of hij dit wilde vertellen.
"Van de sportschool, we hebben een tijdje met elkaar geflirt en zouden een keer 'n drankje doen." Nu wist ik het! Het verhaal klopte, in mijn vrije tijd zat ik inderdaad in de sportschool, met name in de krachthoek. 
 

 
"En dat kom je mij hier vertellen? Waarom zeg je je naam niet? Ik weet nu toch wie je bent?" Hij gaf aan dat ik inderdaad een punt had, en opeens zette hij zijn webcam aan. Zijn gezicht kwam in beeld met een nerveus lachje. "Dit doe ik niet vaak hoor, dat je dat weet." Uhuh. Het leek wel een verklaring. Joh, van mijn part kwam hij dagelijks drie uur op een betaalde chatsite, kan mij dat bommen?! Intussen waren we ruim een halfuur aan het praten. 
 
Jingle all the way!
"Vind je het erg als ik je even laat zien hoe opgewonden ik van je raak?" Zonder mijn antwoord af te wachten, richtte hij zijn webcam omlaag. Hij was sliploos en zijn kerstpiek stond omhoog. Jingle, jingle all the way
 
Nu hadden we 'samen' een geheimpje, ondanks dat ik me niet schaam of schuldig voel; het is toch altijd best spannend als iemand zonder naam of gezicht zegt dat hij je ergens van kent. Ik kom hem toch niet meer tegen in de sportschool, want ik woon inmiddels al ruim een halfjaar in een andere stad. Maar tóch, het was wel een leuke jongen! 
 
We chatten nog wat verder en mijn kerstjurkje ging ook uit. Die date dat we ergens wat gingen drinken, hadden we helemaal niet nodig. De digitale date was perfect. Ho ho ho, Merry Christmas!
 
Alvast hele fijne feestdagen, een gelukkig en gezond 2014 gewenst en jullie lezen mij in het nieuwe jaar weer! 

Lees ook de vorige columns van Nanda!


Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.