Mama / Kinderen
Kinderen

Cuteness alert: Jongetje valt overal in slaap

Van een lekker tukkie op zijn tijd zijn we niet vies. Sterker nog: elke ochtend is het weer een heuse strijd om dat heerlijke, warme bedje van ons te verlaten. Alleen dít jongetje heeft van slapen een heuse Olympische sport gemaakt.
 
Maandagochtend: je hebt inmiddels 25 keer gesnoozed, voordat je je bed uitkomt. Vervolgens loop je als een zombie richting de trein waar je nog even een uiltje probeert te knappen. Eenmaal aangekomen op kantoor zul je toch echt je ogen open moeten houden en dus haal je maar direct vijf liter slootwaterkoffie uit de automaat. Herkenbaar? Voor ons ook. Maar als je dan eenmaal wakker bent overdag, ben je ook echt wakker. Om overdag zomaar achter je computer in slaap te vallen is nog best een kunst (alhoewel). Maar dit jongetje kan werkelijk óveral en op elk tijdstip slapen. En waar wij nog het meest jaloers op zijn: het kán gewoon. Want je bent een kind. En je hebt toch niks beters te doen dan slapen, spelen en eten. What a life….

Oh en hoe het kan dat hij overal in slaap valt? Don't worry, hij heeft niks geks onder de leden. "Mijn zoon sliep vroeger nooit zo goed, maar nadat zijn amandelen waren weggehaald, viel hij een tijdje op de idiootste momenten in slaap", vertelt zijn vader op Reddit
  
Viel jij vroeger (of nu) ook altijd overal in slaap?