Zwanger worden of zijn? Test het thuis

Zwanger door Ze.nl
Wellicht dat je al een tijdje een kinderwens hebt, maar deze nog niet in vervulling is gegaan. Of misschien ben je overtijd en wil je weten of je zwanger bent. Tegenwoordig kom je daar eenvoudig achter met een thuistest.
 
Waar je vroeger altijd even naar de dokter moest om te weten wanneer je op je vruchtbaarst was, of je zwanger was of wellicht chlamydia had opgelopen, kun je dat tegenwoordig allemaal eenvoudig thuis testen. 

Want stel je voor: je hebt al een tijd een kinderwens, maar tot nu toe wil het niet lukken. Er is nog geen reden om naar de huisarts te gaan, maarja, je bent nu eenmaal Miss Ongeduld en je eierstokken rammelen al bij de aanblik van een kinderfiets. Hoe vaak ‘moet’ je het dan doen om je kansen te vergroten? En in welke week?

MediHome Ovulatietest
De MediHome Ovulatietest is speciaal voor vrouwen met een kinderwens. Het LH-hormoon (luteïniserend hormoon) veroorzaakt de eisprong. Ongeveer 24 tot 48 uur voor de eisprong is de concentratie van dit hormoon wel tien tot twintig keer zo hoog. Dé perfecte tijd dus om met je lover een feestje tussen de lakens te bouwen! De MediHome Ovulatietest meet snel en efficiënt de aanwezigheid van dit hormoon in de urine. De stijging van de LH-concentratie geeft aan dat je twee vruchtbaarste dagen zijn begonnen en dat dit het beste moment is om zwanger te worden. Erg handig dus om je ‘kansen te vergroten’. De ovulatietest kost € 9,95 en is hier te bestellen.

Maar wat als het dan misschien raak is? Of als je eigenlijk helemaal niet bezig was om kinderen te krijgen, maar je menstruatie uitblijft, last hebt van gevoelige borsten of stemmingswisselingen?

MediHome Zwangerschapstest
Zou je dan toch…? Om er snel achter te komen of je inderdaad zwanger bent, kun je de MediHome Zwangerschapstest online bestellen. Het is een test die je gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Deze test toont de aan- of afwezigheid van het HCG-hormoon (Humaan Chorion Gonadotrofine) aan. Dit hormoon verschijnt al vroeg tijdens je zwangerschap in je urine. De test is 99% betrouwbaar en kan al één dag na de verwachte menstruatie een positief resultaat laten zien. De test kost € 4,95 en is hier te bestellen.
 
Het advies is altijd om met een positieve uitslag van de medische thuistesten naar de huisarts te gaan voor verder advies en behandeling.

Wil je zowel de ovulatietest als de zwangerschapstest in huis halen? Dan kun je ze hier samen bestellen voor maar € 9,95.