Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De top 5 vreemdste videoclips

Er zijn van die videoclips waarvan je denkt: what did I just watch? De volgende beelden bevatten dan ook, nja, nogal vreemde elementen. Om awkward moments en ontslag te voorkomen, raden wij aan om deze clips in privésfeer te bekijken. 

Toen de videoclip Wrecking ball van Miley Cyrus online stond, was de hele wereld in rep en roer. De video heeft dan ook – inmiddels – ruim 500 miljoen (!) views behaald. En laten we ook de videoclip Bound 2 van Kimye, oftewel Kanye West en Kim Kardashian, niet vergeten. Het werd al snel betiteld als ‘De meest gênante clip allertijden’. 
 
Maar, er bestaan clips die nóg eigenaardiger zijn. Na het zien van deze clips is het likken aan een hamer en het berijden van een sloopkogel, zo gek nog niet. 

1. Big Bad Wolf - Duck Sauce 
Een tijdje geleden schreven we over de 5 piemelsoorten. Deze kunnen we nog niet zo goed uhum... plaatsen zeg maar. We zitten nog te dubben. Heeft het de meeste gelijkenissen van de Knoert of de Steen?

2. Black Hole Sun - Soundgarden 
Is deze clip nou excentriek? Opmerkelijk? Of gewoon eng? 

3. Bubble Butt - Major Lazer
Deze clip is wat we noemen Bootylicious. Het filmpje staat helemaal in het teken van volle, ronde billen. Het twerken van Miley is er niks bij, hoor.
  
4. Gay Bar - Electric Six 
Het filmpje begint vrij onschuldig, maar eindigt in... naja, beoordeel zelf maar. 
 
5. Triumph Of A Heart - Björk 
Katten: ze kunnen zo vermakelijk zijn. Maar, ooit een kat gezien die een krantje leest, een auto bestuurt en zijn heupen los gooit op een fijne beat? 
 
Welke vreemde videoclip ken jij nog?