De 10 sekslessen die je leert van Disney

Psyche & spiritualiteit door Marleen_S
Als je ouder wordt, bekijk je de wereld door een hele andere bril. En we willen de fantasie van Disney niet om zeep helpen, maar ze leren je hele wijze lessen. Wat je wel en niet moet doen als het op seks aankomt bijvoorbeeld.

 
Ja, onze grote Disneyvrienden zoals Dombo en Belle en het Beest leren je veel meer dan echte liefde en eeuwige vriendschap. Ach ja, je kunt er maar beter op tijd bij zijn wat seksuele voorlichting betreft. Wat zeiden ze ook alweer, jong geleerd is oud gedaan?


Les 1: Harige partners 
Het maakt niet uit dat je partner nogal harig is op plekken waar je het liever niet hebt. Je houdt onvoorwaardelijk van hem. Misschien betekent het wel dat hij een beest in bed is?

Les 2: Een ongeluk zit in een klein hoekje

Laat nooit je drankje onbeheerd achter. Die geniepige gluiperd die de hele avond al naar je zit te staren kan gekke plannen met je hebben. 

Les 3: Krabben is soms helemaal niet erg 

Even ongegeneerd aan je kuis krabben kan gebeuren. Het overkomt iedereen. Zeker als je een fikse scheerbeurt hebt ondergaan om je gladgeschoren bij je lover te kunnen vertonen.

Les 4: Kleine prikjes voel je ook
Zelfs het kleinste prikje - fijn voor de mannen met een formaatje Ikea-potlood - kan behoorlijk krachtig zijn. Dus laat je niet weerhouden door het formaat.

Les 5: Just keep rubbing
Als je maar lang genoeg wrijft, komt er vanzelf iets uit. Geef. Nooit. Op. En als je geluk hebt, vervult hij daarna al je wensen.

Les 6: Het gaat niet om de grootte
Hoe klein of groot hij ook geschapen mag zijn, het gaat er in the end gewoon om hoe je hem gebruikt. 

Les 7: Weet wanneer je moet vertrekken
Een one night stand achter de rug? Ga altijd op tijd weer weg. Geen uitzonderingen. Het scheelt je een hoop drama en ongemakkelijke momentjes. En je eierlüft ochtendadem die je hem bespaart.

Les 8: De waarheid komt altijd aan het licht
Een lesje voor de mannen: opscheppen over je Joekel Jodokus is niet slim. De naakte waarheid ontdekken wij vrouwen vroeg of laat echt wel.

Les 9: Speelgoed blijft leuk
Om je horizon te verbreden, wees niet bang voor een beetje sextoys in bed. Ze zijn je grootste vriend, dus schrik niet te erg van al dat plastic en rubber. Enne, zeker 's nachts komen je speelgoedvriendjes graag tot leven.

Les 10: Gebruik een condoom
En de belangrijkste les van vanmiddag: gebruik een condoom. Vooral als je niet 101 kinderen wilt baren. Ze kunnen trouw zijn als honden en je komt niet zo makkelijk meer van ze af. 
 
Welke (seks)les heb jij geleerd van Disney?