De allerleukste Hollywood-koppels

Celebs door Susan
Hollywood is een duistere plek waar plastic zegeviert. De borsten, emoties en huwelijken zijn er net zo echt als de neus van Marijke Helwegen en het haar van Gerard Joling. 
 
Dat er lustig op los wordt gefaket is misschien niet gek voor een plek waar mensen een carrière bouwen op hun acteertalent. De gemiddelde acteur vindt het geen probleem om een paar maanden een verliefdheid te veinzen als dat het cv ten goede komt. Toch is het heus niet alleen maar showmance wat de klok slaat. Dit zijn mijn vijf favoriete celebkoppels die al een heel tijdje oprecht gelukkig zijn met elkaar. Of laten we daar voor het gemak even vanuit gaan.
 

Beyoncé en Jay-Z
Het is mij een raadsel waarom Beyoncé en Jay-Z nog niet zijn geëxplodeerd tot een soort supernova met zoveel fierceness op één kussen. Ze zijn de twee machtigste mensen uit de muziekindustrie, zichtbaar verliefd en in het bezit van een übersnoezig kind. Ze reizen de hele wereld over, doen zo nu en dan samen een steamy optreden, zijn dik met de Obama’s en hebben naast al dat fabulous zijn ook nog tijd om op te komen voor de minderbedeelden in deze wereld.   
 

Emily Blunt en John Krasinski
Emily Blunt stal mijn hart sinds ze de Britse opperbitch speelde in The Devil Wears Prada. Hubby John Krasinski ziet er uit alsof ‘ie rechtstreeks uit de fifties komt lopen met zijn gecoiffeerde coupe, guitige glimlach en gezellige flaporen. Dit koppel staat nooit in de tabloids met iets smeuïgs en haalt nimmer vreemde capriolen uit om aandacht te krijgen, maar dat betekent zeker niet dat ze saai zijn. Jennifer Aniston en Justin Theroux vinden het koppel zelfs zo enig dat ze hen meevroegen op vakantie naar Mexico. Olé!
 

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen
Isla Fisher is die roodharige actrice die iedereen altijd verwart met Amy Adams. Sacha Baron Cohen is Ali G., Borat en Brüno. Sacha is ook in het echte leven een enfant terrible en schroomt niet om op deftige filmfeestjes misplaatste grapjes uit te halen met de gasten. De gemiddelde acteur neemt zichzelf bloedserieus en vindt dat dus niet leuk. Best een ingewikkelde positie voor Isla die wel graag aan de bak wil blijven en dus wat van die  filmtypes te vriend moet houden. Ze zou dan beschaamd en verontschuldigend kunnen reageren, maar is in plaats daarvan is ze meestal degene die het hardst lacht in de zaal. Vind ik cool. 
 

Angelina Jolie en Brad Pitt
Angelina kaapte Brad vakkundig maar niet heel chic onder de neus van Jennifer Aniston vandaan. Knappe jongen ook die weerstand kan bieden aan zo’n gevaarlijke vamp - je kan het Brad amper kwalijk nemen. Angie is de vrouw you love to hate. Ze hebben een regenboogfamilie die heel fotogenieke paparazzikiekjes oplevert en gaan over de rode loper in matching outfits, wat natuurlijk hartstikke cheesy maar daarom niet minder leuk is.
 

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi
Ik vraag me vaak af hoe het er aan toe zal gaan in huize DeGeneres-de Rossi op een doordeweekse dinsdagavond. Ik stel me graag voor dat Ellen tijdens de afwas net als in haar talkshow prompt in dansen uitbarst en in haar eentje een heel showballet neerzet. Met zo’n fuifnummer kun je onmogelijk kibbelen over wie het vuilnis buiten zet, dunkt me. Laatst ging het gerucht dat ze gaan scheiden en als dat echt zo is, is mijn geloof in de liefde bij dezen over. Of vooruit: het geloof dat oprechte liefde in Hollywood nog bestaat.  

Wie is jouw favoriete celebkoppel?

Lees hier de vorige showbizzcolumns van Susan!


 
Susan is een 24-jarige journalist wiens leven een aaneenschakeling is van guilty pleasures.

Ze koopt te veel schoenen, luistert naar Modern Talking en reggaeton, is dol op Leslie Nielssen-films, Dolly Parton, de Zara en de showbizzpagina van The Daily Mail.

Verder schrijft ze voor TVGids.nl, lust ze geen ananas en is ze volgens haar collega’s het geheime zusje van de Kardashians.