Via Ze.nl voor een speciale prijs naar de Jersey Boys!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Ongetwijfeld heb je wel gehoord over de populaire musical Jersey Boys. Deze swingende musical draait op dit moment in het Beatrix Theater in Utrecht. Goed nieuws: via Ze.nl profiteer je van voorjaarsvoordeel!

Het verhaal van de musical
In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of … een ster worden. De Four Seasons kiezen voor het laatste en die droom wordt werkelijkheid. Ze vonden hun eigen unieke muzikale geluid, haalden de Rock ’n Roll Hall of Fame en verkochten wereldwijd meer dan 100 miljoen platen. 
 

De internationaal succesvolle voorstelling vertelt in volle vaart over het leven van de bandleden met alle ups en downs. Een ontroerend levensverhaal, swingende hitclassics en een absolute topcast; Jersey Boys heeft het allemaal! Een bezoekje aan deze musical is een complete avond uit voor alle muziekliefhebbers, die je meevoert van vinyl naar live entertainment. Met maar liefst 30 hitclassics die iedereen kent, zoals Oh, What a Night, Beggin' en Can't Take My Eyes Off You
 
In de musical wordt de band gevormd door de Belgische Tim Driesen als zanger Frankie Valli, René van Kooten als bandleider/gitarist Tommy DeVito, Vlaming Dieter Spileers als schrijver en toetsenist Bob Gaudio en Robbert van den Bergh als Nick Massi, de bassist met het absolute gehoor.
 

Ook voor jongere dames?
Ja hartstikke leuk hoor, die jaren 60. Maar wij jonge dames hebben toch niks met de jaren 60? Een van de hoofdrolspelers, René van Kooten: “Het is zéér herkenbaar voor iedereen. Jersey Boys gaat over universele zaken als vriendschap en broederschap, maar ook over succesvol worden als bandje. Je wordt groot, maar hoe blijf je het? De druk van het sterrendom. Botsende ego’s. Ruzies over geld, over vrouwen, over de muzikale richting. Zulke dingen gebeuren op elk niveau in een band, of je nu in stadions speelt of in een plaatselijk buurthuis.” Dieter Spileers vult aan: “Het is een strakke show, met strakke dansjes, strakke pakken en geweldige muziek die íedereen kent. Het is net een orkaan, je wordt meegesleept, of je wil of niet.”
 
Aanbieding voor Ze’s!
Het állerleukste is natuurlijk dat wij een speciale aanbieding voor leZeressen weggeven! Als je nu namelijk kaartjes boekt voor een show in de voorjaarsvakantie (19 tot en met 28 februari, as we speak dus!), krijgt je maar liefst € 25,- korting per persoon! Let op: er zijn slechts 250 kaarten beschikbaar voor deze actie. Klik hier om kaarten te bestellen met korting.

Jersey Boys is op dinsdag tot en met zondag te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaartjes kosten tussen de € 39 en € 74. Meer informatie: jerseyboys.nl