Argh! Onze grootste ergernissen aan de man

Relaties door Kimberly
Zit je nét helemaal in het moment dat Ludo Janine weer kust… zapt manlief ongemanierd naar een voetbalwedstrijd – van een club waar ‘ie niet eens fan van is. En dat terwijl ‘ie lekker uitgebreid aan z’n zaakje zit te krabben. Irritant!

Het is een schat. Nee, maar echt. Maar soms – en dan bedoelen we eigenlijk heel vaak – heeft manlief van die gewoontes waar we ons uitermate aan storen. Onlangs heeft Costa Bingo dan ook een onderzoek gedaan naar de meest hinderlijke dingen wat onze mannen doen. Bovenaan het lijstje staat ‘het nooit toegeven dat hij verkeerd zit’. Want eerlijk is eerlijk, wie heeft nou nooit zo’n Kip of Ei discussie gehad?! 
 
 
Koppig en tegendraads 
Tijdens het onderzoek werden 2100 vrouwen ondervraagd. 7 op de 10 vrouwen suggereert dat hun man vervelende gewoontes heeft. En inderdaad, zijn ouderwetse koppigheid staat bovenaan. Maar liefst 54% van de vrouwen zegt dat hun man lekker eigenwijs en heerlijk tegendraads kan zijn. Dit meldt DailyMail
 
Gassen en ronken 
Een avondje met z’n twee op de bank is in plaats van ontspannend, inspannend. 4 op de 10 vrouwen klaagt over het welbekende afstandsbedieningprobleem. En behalve dat, zit hij continu ongegeneerd zijn gassen te lozen met als gevolg dat je jullie ‘romantische avond’ resulteert in een heerlijke gaswolk. Tevens moppert meer dan een derde van de vrouwen over zijn ‘lichamelijke gebreken’ zoals het niet kunnen multitasken en het luidkeels ronken als wij onze broodnodige nachtrust proberen in te halen. 
 
 
Wake-up call 
Bijna 90% confronteert haar partner met zijn slechte gewoontes. Waarvan 62% haar frustratie met vrienden en familie deelt. Volgens Rose Finan, de manager van Costa Bingo, is dit een wake-up call voor mannen. "Te veel mannen wekken irritaties op door ondoordacht, lomp gedrag. Natuurlijk bestaat een relatie niet alleen uit rozengeur en maneschijn, maar deze irritaties kunnen voorkomen worden. Geruststellend is echter wel, dat minder vrouwen klagen over het overslaan van huishoudelijke klusjes. Maar hun partner moet wél eerlijk toegeven dat ‘ie fout zit", aldus Rose.

Wat is jouw irritatiefactor nummer 1 bij je vent?