Lifestyle / Celebs
Celebs

De meest opvallende Hollywoodmoeders

Hollywoodsterren staan bekend om hun bijzondere levensstijl, babynamen en opvoedingsmethoden. Want dat celebs dit soms heel anders aanpakken dan wij, is wel duidelijk. Lees hieronder over de 6 meest opvallende Hollywood moeders. 
 
Gwyneth Paltrow
Vanaf het moment dat Gwyneth haar kinderen Apple en Moses noemde was het al duidelijk dat ze niet een doorsnee moeder zou worden. Behalve de bijzondere namen van haar kinderen valt Gwyneth ook op, omdat ze als een van de weinige Hollywoodmoeders geen nanny heeft. Haar kinderen mogen alleen tv kijken in het Spaans en Frans en ze worden zo veel mogelijk met Joodse waarden opgevoed. 
 

 
Alanis Morisette
Alanis vertelde openlijk dat ze haar 2-jarige zoon Ever zo lang mogelijk borstvoeding wil geven. “Ik stop pas als hij niet meer wil, dus het zou zo maar kunnen dat ik hem op zesjarige leeftijd nog steeds borstvoeding geef”, aldus Alanis. In de Verenigde Staten is het borstvoedingvraagstuk, wat bekent staat als 'attachment parenting', een populair onderwerp van gesprek. Maar ook in Nederland is dit onderwerp niet onbesproken. In ons land begint 77% met borstvoeding en na zes maanden doet 12% dat nog maar. Anne Hofstede, zelf overtuigd borstvoeder, nam daarom het initiatief voor 'Tiet zat'. Zij en zeven andere moeders poseerden in de Volkskrant met kind en borst.

Alicia Silverstone
Alicia Silverstone, actrice van onder andere Clueless, verbaasde iedereen toen ze vertelde dat ze niet alleen het eten voor haar zoon Bear Blu voorkauwt, maar hem ook nog eens direct uit haar mond voedt. Silverstone plaatste zelfs een homevideo op haar blog over deze bijzondere manier van voeden.  
 
 
Onlangs is Alicia een ‘melkdeeldienst’ begonnen om andere moeders te helpen die te weinig moedermelk maken. Moeders die melk over hebben, kunnen dit delen met moeders die wat extra nodig hebben. Het initiatief is niet zo vreemd als het lijkt: in de Verenigde Staten en Scandinavië is melk delen al heel gewoon. 
 
Beyoncé
Van een wereldster als Beyoncé verwacht je dat ze ook in stijl bevalt. Toen Beyonce haar eerste kindje, Blue Ivy, kreeg, betaalde ze 1,3 miljoen dollar om een hele ziekenhuisverdieping vrij te maken en arriveerde ze opgemaakt en op haar hoge hakken bij het ziekenhuis. Beyoncé en Jay-Z zien een gouden toekomst voor hun Blue Ivy en hebben daarom al direct na de geboorte patent aangevraagd voor de naam Blue Ivy, zodat ze een mooie productlijn kunnen gaan uitbrengen.
 

 
January Jones
January Jones, beter bekend als Betty Draper in de tv-serie Mad Man, heeft na haar bevalling van zoontje Xander direct haar eigen placenta opgegeten. Ze adviseert iedere kersverse moeder haar voorbeeld te volgen. De placenta bevat zoveel vitamines, dat het erg helpt om weer te herstellen na een zware bevalling. 
 
Angelina Jolie
Angelina Jolie en Brad Pitt worden met hun drie geadopteerde kinderen en hun drie eigen kinderen ook wel de rainbow family genoemd. Dat de rainbow family niks tekort komt, is zeker: Jolie en Brad schijnen 10 miljoen dollar per jaar aan hun kinderen uit te geven. De helft van dit bedrag gaat direct naar alle vluchten in een privévliegtuig, want Angelina sleept al haar kinderen zo vaak mogelijk mee naar de landen die ze bezoekt voor de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

Dit artikel is geschreven door HappyMoms.nl. Kijk voor meer artikelen van en voor mama's op HappyMoms.nl!
 
Beeld: Reporters