Nieuwe oefen-app voor een plezierige tijd down under...

Media door Kimberly

Mannen, opgelet! Er is een nieuwe app in town, namelijk de Lick This-app. Het traint de tong voor ehh… lady-pleasing trucs en technieken voor extra pret in bed. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen! 
 
Mocht je binnenkort een telefoon aantreffen met hier en daar wat kwijlrestanten, dan heeft vriendlief een spannende verrassing voor jou in petto. Say euhh... what?! De Lick This-app is namelijk bedoeld om de tong nieuwe trucs en technieken aan te leren voor extra plezier als hij down under gaat. Na een uitgebreide conditietest van de tong, kan het oefenen beginnen. Er is keuze uit maar liefst drie tongoefeningen: ‘Up ’n Down’, ‘Circles’ en ‘Freestyle’, zo meldt DailyMail

 
 
Lekker likken aan een touchscreen
De applicatie is bedacht door het bedrijf Club Sexy Time, gevestigd in San Francisco. Het idee ontstond nadat ze de ‘The Dalí Museum Staring Contest’-app, op de markt hadden gebracht. Deze app is bedoeld om mr. Dalí himself zo lang mogelijk aan te staren, zonder met je ogen te knipperen. "Dit is moeilijker dan men denkt, en was al snel een succes!", aldus één van de ontwerpers van de app. 
 
Club Sexy Time adviseert om alvorens de training een plastic folietje over je scherm te plaatsen. Want lekker likken aan een touchscreen waar veel, veeeul meer bacteriën op zitten dan een random toiletbril, is nou niet bepaald een fris idee. 
 

Co-ontwerper Pablo Rochat vermeldt dat mensen op kantoor bezig zijn met nieuwe tongtrainingen. Zo staat het openen van een rits en het oplossen van een doolhof op de planning... 

Wat vind jij van deze app?