Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Trendalert! High-Heeled Adidas

Trendalert! Sporty en trendy gaan gemixt! Na de Sneaker Wedges, gaan ontwerpers nog een stapje verder. Afgelopen week werd deze nogal ehh aparte combi gespot tijdens de Paris Fashion Week. Hot or not? Yay or nay? 
 
Er staat een nieuw seizoen voor de deur, dus volgens Jeremy Scott tijd voor een nieuwe stijl. In samenwerking met Adidas heeft hij een nieuw soort schoeisel op de markt gebracht: The High-Heeled Adidas. Sportief en trendy tegelijk. Wordt dit de nieuwe trend? 
 
 
Modemusthave
Isabel Marant was de eerste die het grote succes van sportief en chic ontdekte. De Sneaker Wedges waren direct na lancering – bij velen – een echte modemusthave. Na het succes van Marant krijgen nu ook merken als Nike de smaak te pakken, zo meldt DailyMail. Scott werd getriggerd en startte een samenwerking met Adidas. Thomas Merrigan, schrijver van Menswear, zegt: “Ze zijn lelijk en zonde en dat is precies wat Jeremy Scott wilde bereiken. Hij wilde iets excentrieks doch popcultuur met een shockfactor.” Nou, dat laatste is ‘m – als je het ons vraagt – zeker gelukt!

 
Aparte twist
De High-Heeled Adidas waren niet de enige shocking shoes die werden getoond op de Paris Fashion Week. Ook deze prach-ti-ge groene pareltjes deden hun intrede. Een aparte twist geven aan ‘het normale’ wordt duidelijk een nieuw item. 
 
Wat vind jij van deze trend? Zou jij de High-heeled Adidas dragen?