Seks & relaties / Relaties
Relaties

Mr. Right: dit is hem!

Op zoek naar de ware. Soms lijkt het een zoektocht naar ‘n speld in een hooiberg, want stiekem - héél stiekem - weten wij exact aan welke criteria hij moet voldoen: brede schouders, prikkelbaardje... Zo blijkt ook uit dit onderzoek.

Mr. Right is een 31-jarige, 1 meter 85 bruinharige man met bruine ogen. Wat ‘ie voor de kost doet? Hij is leraar en verdient zo’n € 66.000 per jaar. Dat is volgens 50 single ladies tussen de 25 en 35 perfect relatiemateriaal. Het kiezen van de juiste man is volgens veel vrouwen een groot issue. “Je man is - als het goed is - de toekomstige vader van jouw kinderen, dus voor good looking kids moet je wel de juiste vent aan de haak slaan”, aldus een aantal vrijgezellen. 


 
Een beschuitje eten met... 
Als het gaat om de fysieke verschijning, verkiezen wij bruinharige mannen boven blonde mannen. Ook bruine kijkers staan bovenaan het lijstje. Een beschuitje eten met the blond guy zit er wel in, maar de meeste vrouwen settelen liever met een bruinharige man. Carrière en inkomen zijn de op één na belangrijkste punten. Ondanks het feit dat een beroep als arts, bankier en advocaat goed betaald wordt, vallen deze niet goed in de smaak. De reden hiervoor zijn de drukke werkschema’s en lange werkdagen. Leraar werd, met de lange schoolvakanties en prima carrièreperspectieven, verkozen tot favoriet, zo meldt DailyMail
 

Open geest 
Een woordvoerster die het onderzoek leidde vertelt: “Elke vrouw heeft in gedachten hoe haar perfecte man eruitziet, maar je hieraan vasthouden kan een eindeloze zoektocht zijn. Het spreekt voor zich dat hoe meer criteria vrouwen vaststellen, hoe moeilijker het zal zijn om hém te vinden. Het juiste is om een aantal richtlijnen te hebben, maar houd een open geest.”

Wie is jouw Mr. Right? Hoe ziet hij eruit en wat doet-ie voor de kost?