Lifestyle / Wonen
Wonen

Interieurinspiratie: hippe krukjes & poefjes!

Wij van de redactie van Ze.nl zijn dol op het decoreren van onze huisjes en appartementen. Wat niet mag ontbreken in een stylish interieur zijn leuke poefjes en krukjes! Wij hebben wat hippe exemplaren voor je verzameld. Deze exemplaren zijn onder andere te koop bij Hema, Ikea en Leenbakker!
 
Uiteraard zijn krukjes en poefjes heel handig om je voeten op te leggen tijdens een trash-tv marathon. Of om op te staan als je die grafkeukenkastjes weer eens af moet stoffen. Maar eigenlijk gaat het daar natuurlijk he-le-maal niet om. Want niet alleen bloemen, kussens, kaarsen en fotolijstjes zorgen voor sfeer in huis. Ook mooie poefjes en krukjes doen een hoop voor je kekke interieur! Deze items passen ook nog eens in allerlei interieurstijlen: van landelijk, industrieel, Scandinavisch, modern tot oosters. Kijk hieronder maar.
 

Interior inspiration!
 
Hartstikke leuk natuurlijk die inspiratie, maar waar haal je dan mooie en betaalbare exemplaren vandaan? Ik ben inmiddels pro geworden in het zoeken naar leuke en budgetproof interieuritems, dus help ik je op weg met onderstaande items. 

Dierlijke krukjes

Van deze krukjes ga je spontaan loeien van geluk! Beide exemplaren zijn van Leen Bakker, lekker budgetproof maar superleuk! Het linkerexemplaar is € 59,99, het rechterexemplaar is slechts € 25,-.

Vierkante canvaspoefjes met tekst

Bij Loods 5 kun je terecht voor de hipste woonspullen! Er zit wel een wat duurder prijskaartje aan vast, maar dan ben je ook verzekerd van een fabulous interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke juten poefjes? Ze zijn beide € 89,-. De exemplaren zijn alleen niet online verkrijgbaar, dus je zal wel even een sprintje naar de winkel moeten trekken.

Patched poefen

Bij bol.com hebben ze niet alleen boeken en cd's, nee, tegenwoordig hebben ze bijvoorbeeld ook hele hippe meubels en woonaccessoires! Twee van mijn vele favorieten zijn deze patchwork poefjes. De leren poef met patchwork is € 105,00, de jeanspoef is € 69,99.

My all time favorite: gebreide poefjes

Uren heb ik doorgebracht achter m'n laptop om leuke gebreide poefjes voor een betaalbare prijs te vinden. Want ze zijn dúúr! Vooral omdat ik er dan ook meteen weer 2 wil hebben... Maar tijdens mijn speurtocht heb ik een leuke (online) interieurshop gevonden: Dok 2. Hier zijn deze leuke poefjes het goedkoopst! De bruine, kleine poef is € 49,00, de grote grijze is € 79,00.

Stoere krukjes

Is dat gebreide een beetje te braaf voor jou? Wellicht dat je dan meer van industriële accessoires houdt, zoals bovenstaande stoere krukken. De linker kost € 105,00 en de rechter is € 68,99.

Robuuste houten krukjes

Onbewerkt hout in je interieur is helemaal hot, en deze robuuste krukjes dus ook! De linker houten kruk is € 59,00 en te koop bij Dok 2. De rechter is van bol.com en in jouw bezit voor € 64,95.
 
Welk poefje of krukje vind jij het leukst?