Seks & relaties / Relaties
Relaties

Wat zegt zijn ondergoed over hem?

Na jullie – zoveelste – date zijn jullie dan eindelijk in zijn appartement gearriveerd. Nog maar net hoor, want jullie rukken elkaars kleren van het lijf. This is the moment: knoop los, rits naar beneden en… een ballenknijper?! 
 
Een motherfucking ballenknijper?! Een transparante welteverstaan. Are you kidding me? Maar wacht met oordelen, want zijn ondergoed zegt meer over zijn persoonlijkheid dan je zou denken. Met andere woorden: heb jij een date bij hem thuis? Trek – ongezien – een sprintje naar zijn onderbroekenlade en check de inhoud! Zo kun je je scharrel nog voortijdig gedagzeggen. Enfin. Lees zijn persoonlijkheid hier. 
 

Boxershort (wijd): dit type man doet gerust mee met het onderbroekenschandaal, eet de – afgekoelde – pizza van gisteren als ontbijt, heeft zelden wc-papier in huis en gamet, als het even kan, elke dag. Maar als het om jou gaat, kan-ie een ware schat zijn. Hij opent de deur voor je, geeft zijn jas als je het koud hebt en verrast je regelmatig met rode rozen. Kortom: een échte gentleman, maar (soms) van binnen nog het jonge jochie.
 
Ballenknijper: de man die een ballenknijper draagt is dezelfde man die nog nét niet met regelmaat op het naaktstrand te vinden is. Hij is trots op z’n zaakie down there! Maar dat is niet zijn enige pronkstuk: ondanks zijn goedlopende carrière, schept hij er altijd één of twee schepjes bovenop. En dat is niet het enige waar hij mee pronkt. Hij is de man die tegen zijn vrienden zegt dat jullie het vijf keer op een dag doen, in plaats van de werkelijke één keer per week, gebruikt een kleurspoelinkje bij grijs wordend haar en koopt op zijn vijftigste een Harley. Máár... hij koopt dan ook een cabriootje voor jou. Katjing!

 
Boxeronderbroeken: in die onderbroek van hem zit een dikke twijfelkont! Hij weet in eerste instantie nóóit wat-ie wil, maar na een tijdje wikken en wegen weet hij het tot in de puntjes. Ook weet hij exact wat wij vrouwen willen. Hij is een gentlemen wanneer hij een gentlemen moet zijn, bijvoorbeeld tijdens dat chique etentje van je ouders. Wat dat betreft is het een beauty met dikke brains, want zodra wij vrouwen uit het oog zijn, springt-ie in zijn grijze, doorgewassen trainingsbroek en houdt-ie een voetbalmarathon all by himself. En jup, dan is hij – net zoals de boxerman – een dik remspoor aan het kweken in die boxeronderbroek. 

Wat is jouw favo mannenondergoed? Welke onderbroek draagt jouw vent?