Seks & relaties / Relaties
Relaties

Mannen willen meer dan 4 uur per dag seks

Lieve dames, zet je schrap. Aan mannen is gevraagd hoe hun ideale dag eruit zou zien, en guess what? Onze vent spendeert het liefst 4 uur per dag tussen de lakens! Uhhh, say what?! Hoe hun dag er verder uitziet lees je hier. 
 
Mannen zijn fijne doch (soms) vage schepsels. Om wat meer duidelijkheid te creëren is er een onderzoek gedaan naar de ideale dag van de man. Want hoe zal die eruit zien? Wij dachten aan een beetje gamen op die überrelaxte gamestoel, good food, veel slapen en biertjes drinken met vrienden onder het genot van een goed voetbalpartijtje. Máár, de kogel is door de kerk hoor: mannen zouden het liefst op een dag 4 uur en 20 minuten (!) tussen de billen trillen: oftewel, een stevig potje seksen! Vier, we herhalen, víér uur. Zo op zijn tijd een horizontaal dansje is vermakelijk, maar 4 uur op een dag?! Oh, en 26% gaf toe dat ze tijdens de daad een to-do list hebben. "Oké, oké, nadat ze zich omdraait geef ik d'r een flinke pets op d'r bil."
 
 
Resterende tijd
Aldus dit onderzoek wordt er op zijn ideale dag gemiddeld 3 uur tijd gemaakt voor een gezellig babbeltje met een vriend of familielid, 2,5 uur gegeten - daaronder vallen ook de midnight snacks - en spenderen mannen een halfuurtje aan (uiterlijke) verzorging. Ook wordt er veel tijd doorgebracht met smartphones en tablets, en dan voornamelijk tijdens een hoognodig wc-bezoek, zo zegt 64%. De resterende tijd wordt benut voor een diep dutje, zo meldt DailyMail
 
Moderne maatschappij 
Paul O'Connor, de man die het onderzoek leidde, zegt: “De moderne maatschappij heeft veel eisen.” Bedenk maar: je bent een dochter, zus, vriendin, partner en collega tegelijkertijd. “Dit betekent dat jonge mensen vaak onder druk staan om meer dingen te laten varen in een dag. Daarom zijn ze altijd op zoek naar de vooruitgang die producten en technologie bieden.”
 
Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Want vind jij van die van de man?