Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Maak bij PantyAbonnement kans op een jaar lang gratis panty?s

Reageer 0

Je gaat na wekenlang in je snuggy op de bank eindelijk weer eens een avondje ouderwets dansen en sjansen met je vriendinnen! Je stapt onder de douche, trekt je favo jurkje aan, pakt een pant- ho, wat? Geen panty’s meer?!
 
Is dit scenario herkenbaar voor je? Voor ons ook. Daarom hebben we je laatst al kennis laten maken met PantyAbonnement.nl. Bij PantyAbonnement kun je – inderdaad – een abonnement nemen op panty’s. Je kunt kiezen tussen 2, 4 of 6 panty’s per maand, zodat je nooit meer thuis pantyloos in de stress schiet. Erg handig voor de dames die dagelijks een rokje of jurkje dragen vanwege hun werk of gewoon, omdat ze dat mooi vinden.
 

Een jaar lang gratis panty’s
Speciaal voor de leZeressen van Ze.nl heeft PantyAbonnement nu een leuke actie. Als je je namelijk inschrijft voor een abonnement, krijg je sowieso de eerste keer 2 panty’s gratis en hoef je alleen maar verzendkosten te betalen. Daarbij maak je nu ook nog eens kans op een jaar lang gratis panty’s! Oftewel: een jaar lang geen geld meer uitgeven aan kousen. Hoef je je voorlopig ook niet meer druk te maken om ladders, vermiste panty’s en beenhaar dat door je panty steekt. We bedoelen maar.
 
Kans maken? Vul dan HIER je gegevens in.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Anoniem

  Hebben jullie deze panty's zelf geprobeerd en zo ja, wat is jullie mening over het geboden product?

 • IerK

  Dit is hetzelfde bedrijf wat ook de KING scheermesjes aanbiedt. Een scheermesjes abonnement, dus. Die heb ik besteld, maar de kwaliteit daarvan was echt ruk...
  Hun excuus was dat klanten maar moesten wennen aan de nieuwe hoek van het mesje.. Jaja...
  Dus ik sla deze even over. Je kan ook pas kans maken op een jaar lang gratis panty's als je ten minste één keer besteld. Beetje jammer...

 • Cheyennex

  Ik vind het best wel prijzige panty's, helemaal omdat er ook nog 4 euro verzendkosten bijkomen. Bij Primark heb je geloof ik panty's voor 1,50 euro en dan betaal je geen verzendkosten. En als de kwaliteit nou zo hoog zou zijn zou ik best 7 euro voor een panty overhebben, maar deze site biedt een abonnement aan wat al suggereert dat de panty's snel kapot gaan.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen