Dé haartrends voor lente/zomer 2014

Haar door Kimberly
Er staat een nieuw seizoen voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt voor een verfrissende hairdo! Ook deze lente (én zomer) zijn er weer nieuwe haartrends in town. Welke? Dat laten wij je zien.

Met enkel een krultang of een hippe accessoire, tover je je kapsel om in een fris, lenteproof model. Als je haar maar goed zit, toch? Of je nu wat hairspiration kunt gebruiken of je het gewoon leuk vindt om naar kekke kapsels te kijken, wij verzamelden een aantal hippe haartrends voor deze lente én zomer! 

De messy vlecht

De messy vlecht: hoe rommeliger, hoe beter. Nonchalant en sexy tegelijkertijd! Tip: de messy bun, oftewel de rommelige knot, is ook een topper. 

De edgy bob

Dat er veel verschillende bobs zijn, weten we. Maar deze schijnt het goed te gaan doen deze lente: de edgy bob. Wat er zo speciaal is aan deze bob? Hij is, in tegenstelling tot andere bobjes, lekker piekerig! 

Opvallende haaraccessoires

Haaraccessoires zijn upcoming! En ze mogen best een beetje opvallen! Hot or not? 

Jaren 70-krullen

De jaren 70 komen weer helemaal terug deze zomer, en wel met deze retrokrullen à la Lana Del Rey! We like

Beachkrullen

Krullen, krullen en nog meer krullen. In tegenstelling tot de harde Roy Donders-krullen zijn deze lekker beachy en rommelig. Klaar voor de wilde wind op het strand! 

Zijscheiding

Een extreme zijscheiding is chic en helemaal hip deze lente! Het is het proberen waard, want baat het niet, dan schaadt het niet.

Just out of bed look

De 'net-uit-bed-look' heeft meerdere voordelen, maar het fijnste voordeel vinden wij toch wel dat je er in feite niks - maar dan ook echt helemaal níks - aan hoeft te doen. Beetje kneden, beetje shaken en klaar is kees! 

Welk kapsel vind jij het leukst? Welke ga jij uitproberen? 
Bron: 1,2,3,4,5,6,7