Lifestyle / Media
Media

Hilarische nieuwe internettrend: whaling!

Joehoe! Trend-alert! Mocht je iemand abrupt zien neerstorten achter een flink obstakel, wees gerust, diegene doet aan ‘whaling’ en dat all in the name of social media. En ook de Ze's riskeerden een hernia... 
 
Er is een nieuwe internettrend in town! Vergeet mamming en baguetting, maak plaats voor whaling! Want oh, oh lieve Willy. Wie kent ‘m niet? De reusachtige, tikkeltje eigenwijze, zwart-witte orka (zwaardwalvis) die in de woeste oceaan geregeld watersprongetjes maakt. Of noem het maar gerust een spróng! Kopje boven en vervolgens weer – met een flinke vaart – naar benee. PLONS! Op een dag sprong iemand in het diepe en plaatste een Vine waarop hij op walvisachtige wijze achter een voorwerp ‘valt’ en zette daar #whaling onder. De whaling-filmpjes stroomden binnen en de trend was geboren. Aanschouw de hi-hi-hilarische 6-seconden filmpjes hier. 
  

 
Wij Ze’s duiken niet weg voor wat experimentele trending trucjes – die stiekem nergens op slaan – en waagden ons aan een driedubbele hernia. Met trots presenteren wij: whaling! 
 
 

 
Het is dus simpel: opspringen en rugwaarts wegduiken. Ben jij wel in voor een luchtige duik en kan jij wel wat ochtendgymnastiek gebruiken? Succes gegarandeerd met whaling! 

Welke whale vond jij tranentrekkend leuk?