Doe mee met het grote 'schaam'haaronderzoek (+ WIN!)

Winacties door Kimberly

Beboste benen, een toefje teensprieten en een pluk okselhaar: wij vrouwen hebben het allemaal! Echter slaan we massaal scheermesjes in om die overload aan lichaamshaar te verbannen. Of niet? Tijd voor een onderzoek! 
 
Wat is nou meer 'uit den bozen' dan – komt ‘ie – 'schaam'haar. We schamen ons (what’s in a name) voor onze schaamwieries. Waarom? Juist, omdat het een heus taboe is. Pling! Tijd voor een uiterst interessant onderzoekje. Want, in welke coupe heb jij jouw damestuintje gesnoeid? Ga je voor een feestelijk figuurtje? Kies je voor de landingsbaan, de kale poes, of is de bush back? En daarbij: heb jij nog verdere lichaamsbeharing die je liever wilt verbannen? Is dit je rug-, bil- of toch je armhaar? Of ga je juist voor puur natuur?
 
 
Onderzoek + winnen
Alles over vrouwelijk lichaamshaar gaan wij onderzoeken en bespreekbaar maken. Ook de uitslagen zullen binnenkort op Ze.nl verschijnen; want daar zijn jullie ongetwijfeld ook retenieuwsgierig naar.
 
Daarom willen we jou vragen om onderstaande enquête voor ons in te vullen. Het duurt slechts 2 minuutjes en is uiteraard hartstikke anoniem. Natuurlijk niet voor niets: onder de deelnemers verloten we 5 dvd-boxen van One Tree Hill (seizoen 1 t/m 9!) om heerlijke avondjes te kunnen vertoeven (op de bank, onder een dekentje, met een theetje) en je lekker te laten meeslepen in deze spannende, überfijne serie. 

Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Vul voor 27 april 2014 onze enquête in, en druk vervolgens hieronder op de meedoenbutton. Succes!
 

Ga HIER naar de enquête!

Doe jij mee?