Lifestyle / Celebs
Celebs

De Sylvie-affaire: ex-vriendinnen Sabia en Touriya zijn uit op wraak


De Sylvie-trein lijkt maar niet te stoppen. Het is een tijdje stil geweest rondom de hele affaire van het Hunkemöller-model en de voetballer, maar er komt nog lang geen einde aan. Sabia en Touriya zijn namelijk uit op wraak.
 
Kijk, dat een man, hete profvoetballer of niet, tussen jou en je bestie komt, kan iedereen overkomen. Het is doodzonde, maar niks aan te doen. Totdat je twee voormalige beste vriendinnen, waarvan één zijn nieuwe liefje is, besluiten samen te spannen. Dat meldt De Telegraaf. Zeker in celebland betekent dat voer voor de media. Zijn we net gewend aan het feit dat Sabia het doet met Rafael van der Vaart, gebeurt er alweer het volgende. 
 

Sabia en haar Rafael
 
Want geen vete zo spannend als het niet breed wordt uitgemeten in de media. En waar rook is, is vuur, en voetbalvrouw Sabia is bezig het vuurtje flink op te stoken. Waarom? Nou, er zitten wat haken en ogen aan het hele verhaal, maar kort samengevat komt het neer op het volgende.
 
De Sylvie, Sabia en Touriya-verhouding
Toen Sylvie haar Raf verliet (wat op zich al wereldnieuws was) huilde ze niet uit bij Sabia, nee, die was te druk bezig haar ex te versieren. Ze vond troost bij vriendin Touriya Haoud, bekend van onder andere Costa, en de twee leken onafscheidelijk. Leek, want het duurde niet lang voor een nieuwe roddel zijn intrede deed. Touriya zou namelijk privégeheimen van Sylvie te koop hebben aangeboden. Verraad nummer twee ging Sylvie toch echt iets te ver en de vriendschap was over. Touriya zegt echter dat hier niets van klopt, en is dan ook woedend op Sylvie dat zij dit rondbazuint en haar niet zelf om duidelijkheid vraagt.
 
Dat brengt ons weer terug bij Sabia, want zij was de aangewezen persoon voor Touriya om op terug te vallen. En twee gedumpte vriendinnen samen is het recept voor een flinke dosis wrok & wraak. Het was wachten op het moment dat dat een keer tot uiting zou komen.
 
Sylvies ex-bestie Touriya Haoud

Touriya en Sabia spannen samen
Dat gebeurde, op Twitter, the place to be voor boze celebs. Want in 140 tekens kun je flink je hart uitstorten. Sabia en Touriya zijn digitaal flink losgegaan, maar spannen nu ook buiten het social media platform samen tegen Sylvie, aldus een bekende van de drie dames. Waarom? Sabia is niet geliefd in Duitsland waar Sylvie nog altijd heerst als media-icoon. Het feit dat ze al eerder tegen het Duitse roddelblad Bild uit de school klapte over Sylvie, nam ook Raf haar niet in dank af. Sabia moet zich omwille van haar imago dus een beetje koest houden. “Dus mag Touriya het nu doen”, vertelt de bron.
 
Wij vragen ons af waar al deze wraak goed voor is en weten niet welk gerucht we moeten geloven. Laten we het maar voor Sylvie opnemen door te zeggen dat negatieve aandacht ook aandacht is. Haar kennende zal ze alle roddels met haar perfect gemanicuurde nageltjes gewoon wegwuiven... 
 
Wat vind jij van de mogelijke wraakplannen van de twee ex-vriendinnen? Terecht, of vind je dat ze elkaar maar eens met rust moeten laten?