Ai, ai, ai...: de ergste moederdagcadeau-fails

Cadeaus & hebbedingetjes door Marleen_S
Ze verschoonde je poepbillen, smeerde je boterhammen en kwam ze vervolgens op school brengen als je ze was vergeten. Het minste wat je kunt doen is haar verwennen op Moederdag. Maar jouw dank uit je niet met deze cadeaus…

Speur de V&D af en je vindt gegarandeerd een cadeau dat tien keer beter in de smaak valt dan de presentjes die deze moeders ontvingen van hun geliefde kroost. Het is de gedachte die telt, absoluut, maar wie denkt er nou echt dat zijn of haar mama hier blij van wordt...?


Dat je moederdag een piepklein beetje bent vergeten, soit. Dat je dan besluit dat een kaartje de laatste optie is, ook begrijpelijk. Maar schaf dan op z'n minst een Hallmark-juweeltje aan die ook echt voor moeders is bedoeld. En niet zoiets...


De supermarktmanager die bedacht dat wc-reiniger tot de 'perfect gifts' voor Moederdag behoorde, moet wel een echte hekel hebben aan zijn eigen moeder. Een cadeau dat je letterlijk door de plee kan trekken.


Voor een kleine twee euro is de boodschap zo wel heel duidelijk.


Je moeder snapt waarschijnlijk de ballen van het ding, maar je moet toch wat. En papier is duur, Hollanders zijn gierig dus een pak printpapier voor nog geen vier euro is natuurlijk het perfecte cadeau voor je moeder. Heel logisch (not!).


Dat ze al lang en breed in de overgang is, is jou natuurlijk volledig ontgaan. Jij dacht dat ze gewoon chagrijnig was vanwege haar maandelijkse vloed en je daarom half het huis uitgeschopte. Maar niet elk leed maak je goed met een XXL-tamponnetje. Hoe 'fresh' hij ook mag zijn.


De McDonalds trekt kinderen, de Burger King zit vol met mannen met een stevige trek en de Pizzahut? Die nodigt alle MILF's uit om op moederdag een gratis hapje te komen eten. Tja, doelgroep moet je duidelijk afbakenen toch?


Als je 'Hooters' zegt, denk je 'tieten'. Daarbij denk je ook gelijk aan hitsige mannetjes die hun vrije avond graag spenderen aan de bar terwijl blonde tienermeisjes met dubbel D hun biertje komen brengen. Ideaal om als Hooters-fan je vrouwtje mee te nemen naar je favo restaurant. How thoughtful...


Een subtiele hint dat je niet op een broertje of zusje zit te wachten. Want waar zou je seksloze moeder nog blijer van worden dan van een doosje ultra-sensitive Durex waarmee ze met je vader even flink kan losgaan.

En voor je pas gescheiden moeder die enorm verlangt naar het mannelijke geslacht koop je natuurlijk penis-pasta. Natúúrlijk!
 
Wat heb jij jouw moeder ooit gegeven waar ze echt niet blij mee was?