Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Het meest gehate moederdagcadeau

Heb jij Belgische bonbons of een mega Merci gescoord voor Moederdag? Hopelijk heb je dan het bonnetje bewaard! Chocolade is namelijk het meest gehate moederdagcadeau ever.... Huh?! 
 
Ondanks dat de liefde tussen een vrouw en chocolade groot is, is deze caloriebom met een prille 3% op de laatste plaats geëindigd qua favoriete cadeaus van de moeders, dat blijkt uit onderzoek van Relatieplanet. Bummer! Daar sta je dan met je reep. Een sportschoolabonnement (7%) wordt – niet heel verwonderlijk – ook niet gewaardeerd. Want eerlijk is eerlijk: zo’n presentje wordt op z’n minst geïnterpreteerd als een subtiele hint, toch? En met een tikkie meer dan de chocolade, staat een sexy lingeriesetje (4%) op de een na laatste plaats. Ook dat valt bij de moeders niet in de smaak. 

 
And the winner is… 
Maar wat is dan hét ultieme cadeau om je moeder in het zonnetje te kunnen zetten? Volgens het onderzoek is dit een wellness-cadeaubon. Het meest blij worden moeders van een massage of spabehandeling. Met maar liefst 65% is dit cadeau the winner. Waar je jouw moeder nog meer blij mee kunt maken is een lekker geurtje of een make-upproduct. 

 
Voor 'n prikkie
Dat een romige chocoladereep niet in de smaak valt, is jammer. Een moederdagcadeau mag – volgens de meerderheid – geen duur prijskaartje hebben, en laat zo’n reep nou net een prikkie zijn! Uit onderzoek van beslist.nl blijkt dat ruim 61% tussen de 0 en 25 euro uitgeeft en slechts 5% meer dan € 51. 

Welk moederdagcadeau vind jij cliché to the max? 
Bron: AD