ZeTest: het Nintendo-spel Tomodachi Life - deel 2

Media door Redactie Ze.nl

Wist je dat de Ze-redactie het spel Tomodachi Life mocht testen op de Nintendo 2DS? Ja? Dan heb je wellicht ons vorige artikel al gelezen, maar voor bij wie nog geen lichtje gaat branden: we werden flink op de game-proef gesteld!  
 
KarinZe, FleurZe, MarleenZe en KimZe gingen vanaf nu een onbezorgd leven leiden op het Ze-eiland wat Kimberly vorige keer gecreëerd heeft in de game Tomodachi Life.

Want terwijl FleurZe en KimZe dikke vriendinnen werden, lachten KimZe en MarleenZe de ballen uit hun broek omdat ze praatten over ‘funny things’. Er werden spelletjes gespeeld als Memory en KarinZe? Die at een pizza uit de buurtsuper. Die haar overigens zo goed beviel, dat we zelfs een level promoveerden. (Nou Kaat, die smaakte goed hè?) 
 

 
Tijdens de GTST-break
Het is een spel wat je niet urenlang achter elkaar hoeft te spelen. Aangezien je het spel gewoon kunt opslaan, is een kwartiertje spelen ook mogelijk. En dat kwam onZe Kimberly maar al te goed uit tijdens de GTST-break. De roze Nintendo ging weer aan, en er werd weer druk gespeeld. Er werden nog meer vriendschappen gesloten - zo zijn KarinZe en FleurZe nu ook dikke matties - en mochten we een interieur kiezen voor ons appartementje. Ook werden er nieuwe gebouwen gebouwd, en aangezien het tegoed door al die vorderingen flink is gestegen werden de Mii-personages verwend met cadeautjes als een hypnotiseerset en een cd waarmee ze muziek kunnen luisteren. Lucky them! 

 
Welke Mii-personage wil jij graag zien? 
Echter, zijn we nog maar met z’n viertjes. Dus aan jullie de vraag: welk Mii-personage wil jij graag zien op het Ze-eiland? Is dat Jan Kooijman, Roy Donders, Barbie of toch iemand heel anders? Laat hieronder je reactie achter want de keuze ligt bij jou!  

Wil je meer weten over het spel? Ga dan naar de website