Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Knappe crimineel gaat viraal

Zullen wij je ooit aanmoedigen om een relatie aan te gaan met een crimineel? Nee. Maar wel hebben we smakelijk gelachen om het volgende nieuwtje. De mugshot van crimineel Jeremy Meeks is helemaal viraal gegaan. Omdat ‘ie reteknap is.
 
Stel: je werkt bij de politie en je zet een een mugshot van een crimineel op de Facebook-pagina van jouw police department, om burgers te informeren over de recente toename van schietpartijen en overvallen. Je kijkt een uur later en je schrikt je het apelazarus: de foto is helemaal viraal gegaan! Waarom? Omdat euh.. nou ja, die crimineel gewoon bloody hot is eigenlijk en alle vrouwen de foto hysterisch liken en sharen. Dit overkwam Stockton Police Department in Californië.
 

Vrouwen van over de hele wereld hebben Jeremy al bewonderd op Facebook. Inmiddels zijn er zelfs al ontzettend veel hilarische memes van deze mugshot gemaakt. Nogmaals, wij moedigen niet aan om met een bankovervaller in de lampen te hangen, maar hilarisch vinden we Jeremy-gate wel...! Jammer dat-ie geen model is geworden. Had 'ie waarschijnlijk meer mee verdiend dan met zijn wapenpraktijken...
 

Oké, eerlijk: knap of knap?