ZeTest: het Nintendo-spel Tomodachi Life - deel 3

Media door Redactie Ze.nl

Wist je dat de Ze-redactie het spel Tomodachi Life mocht testen op de Nintendo 2DS? Ja? Dan heb je wellicht onze vorige artikelen al gelezen, maar voor bij wie nog geen lichtje gaat branden: we werden flink op de game-proef gesteld!  

En ondertussen zijn er al veel meer dingen gebeurd. Zoals je misschien in ons laatste Nintendo-artikel hebt gelezen, werden er vriendschappen gesloten en mochten we een nieuw interieur voor in ons appartementje kiezen. Maar, het werd de hoogste tijd voor een nieuw Mii-personage, dacht Kimberly zo. Dus maakte ze tijdens de rust tussen Chili en Nederland een nieuw personage aan.

Tadatatam: onZe Channing!

Aangezien we wel toe waren aan een beetje testosteron was het dit keer een man, genaamd: Channing (ja, van Tatum ja.). En op dat moment werd er ook een nieuwe kledingwinkel op het Ze-eiland geopend, wat weer fijn aangekondigd werd via de news flash. Daar kun je allerlei dingen kopen, van badhanddoeken tot fleecevesten en van zomerjurkjes tot dikke wintertruien. Handig! En onZe Channing wilde meteen een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Zo gezegd, zo gedaan. We kochten (van het verdiende geld) een chic pak voor hem en nadat we sjiek de friemel en opgedoft klaarstonden, speelden we – muzikaal dat we zijn – op instrumenten. Leen sloeg fanatiek op de drum en Kaat tokkelde een slag in de rondte op haar gitaar. You go girls

Evenementen en spelletjes 

Verder vermaken we ons prima met verschillende evenementen en spelletjes. Ook trekken we er soms zelfstandig op uit om een kijkje te nemen bij de fontein, gaan we lekker uitwaaien op het strand of beklimmen we de uitkijktoren van het Ze-eiland. 

 

MarleenZe en KimZe

But first... let me take a selfie! 
De Mii-personages MarleenZe en KimZe, check bovenstaande sexy selfies, zijn het fanatiekst als het om Channing gaat. Oh, en kijk even hóe knap we zijn. 

Maar hoe hard we ook gehoopt hebben dat één van ons de gelukkige is om met Channing te mogen trouwen, want dat kan in Tomodachi Life!, is het er tot dusver nog helaas niet van gekomen. Channing speelt hard to get, maar wie weet over een tijdje... We houden jullie op de hoogte! 

Heb jij het spel al uitgeprobeerd? Zou jij 'm willen spelen?