Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 10x stijltangen van Rowenta

Is het woord ‘kroeshaar’ een understatement voor het pluizige vogelnest dat zich op jouw hoofd heeft gevormd? En ben je je krullen liever kwijt dan rijk? Dan is deze stijltang van Rowenta de oplossing! En wij mogen er tien weggeven.
 
Het is een strijd die we nooit lijken te kunnen winnen. Vrouwen met krullen willen steil haar en vice versa. En daar hebben we uren ploeteren voor de badkamerspiegel graag voor over. Hoe fijn is het dan als dit dagelijkse haarkarwei een beetje makkelijker voor ons wordt gemaakt? Want we hebben wel meer te doen, zoals net even wat langer uitslapen 's ochtends.
 

Juiste hulpmiddelen
Je hebt gewoon de juiste hulpmiddelen nodig. Dat begint al onder de douche. De juiste shampoo en conditioner die je haren net even een duwtje in de goede richting geven, vormen een goed begin. Want met gevoed en schoon haar kun je beter aan de slag. Daarna droog je je haren zoals je gewend bent en kan het stijlwerk beginnen.
 
Als je graag steil haar wilt, maar gezegend bent met het krullen-DNA van je overgrootmoeder, is er werk aan de winkel. En dan wil je ook dat die klus snel geklaard is. Een fijne stijltang is hierbij het sleutelwoord en de stijltangen van Rowenta zijn een uitkomst voor catwalkwaardige lokken.


Zo doe je dat... steil haar
  • Was je haar met je favo shampoo. Een shampoo speciaal voor steil en sluik haar is handig, maar een shampoo die je haar voedt en beschermt is ook helemaal prima. 
  • Droog je haar daarna met een föhn en gebruik een ronde borstel om je haar tijdens het drogen alvast wat steiler te borstelen.
  • Breng daarna een serum aan in je haar. Dit beschermt je lokken tegen de hitte van de stijltang. 
  • Als je nog niet zo handig bent met een stijltang, neem dan vooral de tijd tijdens het stijlen. Hoe vaker je het doet, hoe beter en sneller je het kan.
  • Maak gebruik van klipjes tijdens het stijlen. Dit is handig om pluk voor pluk te werk te gaan.
  • Begin onderaan en werk door naar boven. Als finishing touch kun je de voorste plukken van je haar naar buiten steilen voor een speels effect. Enne, vergeet ook je pony niet te doen als je die hebt!
Liever geen steil haar, maar luchtige krullen? Ook als je steil haar hebt en je een keer flink wilt uitpakken op een gewone doordeweekse dag kun je met de stijltang van Rowenta aan de slag. Want die losse Lauren Conrad-achtige krullen krijg je in een handomdraai met, jawel, een simpele stijltang. Voor elk wat wils, dus.

 
Winnen
En het mooie van al deze haarpraat is dat wij je gaan helpen om van jouw bad hair day een dag te maken, waarop je haar gezien mag worden. En dat doen we door 10x een Rowenta stijltang weg te geven t.w.v. € 39,95 per stuk! Speciaal voor alle lezeressen die met hun handen in het pluizige haar zitten.

Wat je moet doen om kans te maken op een Rowenta stijltang? Klik hieronder op de meedoenbutton. Nog meer kans maken? Like Ze.nl dan op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Simpeler kunnen we het bijna niet maken. De actie loop tot en met 20 juli 2014.