Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Zonnebril van Vogue

De zomer is in volle gang, maar eigenlijk ben je een beetje uitgekeken op je zonnebril uit 1975. Kan. Om nu alleen een exemplaar van € 300 te kopen omdat de verkoopster zegt dat-ie ‘helemaal 2014’ is, vinden wij geen strak plan.
 
Vogue Eyewear
Wat wij een beter idee vinden, is dat je even bij de nieuwe zonnebrillencollectie van Vogue Eyewear gaat kijken. Vogue heeft namelijk een ontzettend leuke, betaalbare collectie brillen; zowel correctiemonturen als zonnebrillen. En het fijne is dat Vogue een goede kwaliteit biedt voor een betaalbare prijs. De brillen zijn bovendien trendy en stijlvol, waarmee je een persoonlijke twist aan je look kunt geven.

Wist je trouwens dat het merk Vogue Eyewear in 1973 is opgericht? En dat het zijn naam te danken heeft aan het bekende modemagazine Vogue? Er is echter géén relatie met het magazine. Wist je ook dat Vogue naast de damesbrillen een mannen- en kidscollectie heeft? Ook hiervoor geldt: de collectie bevat zowel correctiemonturen als zonnebrillen.
 

 
Aviatorzonnebril
Het leuke is dat wij deze aviatorzonnebril van Vogue Eyewear t.w.v. € 96 weg mogen geven! Eigenlijk is het officieel een mannenmodel, maar wij vonden 'm erg stoer en unisex is natuurlijk hot. En anders kun je 'm toch lekker aan je vriendje weggeven? Hij blij, jij blij.

Winnen
Wil jij kans maken op deze stoere pilotenbril? Klik hieronder op de meedoenbutton. Nog meer kans maken? Like Ze.nl dan op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Makkie toch? 

De actie loopt tot en met 18 juli 2014.