WIN: ? 100,- shoptegoed bij SexyLingerie.nl

Winacties door Marleen_S
In de zomer paraderen we vooral rond in spetterende bikini’s. Maar onder een flirterig strandjurkje staat dat soms niet bepaald sexy. Hoog tijd dus voor wat sexy lingerie. Wij geven € 100,- shoptegoed weg van SexyLingerie.nl!

Door die zomerse temperaturen voelen we ons extra vrouwelijk en sexy. Waarom? De zwierige rokjes mogen eindelijk uit de kast en de blote benen mogen gezien worden! Maar wat er onder onze zomerse outfitjes schuilgaat, is eigenlijk net zo belangrijk. Want draag je sexy lingerie, dan voel je je gelijk een femme fatale.


 
We vergeten het misschien soms nog weleens; sexy lingerie dragen. Hartstikke zonde, want het is nu het perfecte seizoen om je lover of vakantieliefde op een zwoele zomeravond in de slaapkamer te verrassen. Plus, de juiste lingerie kan dat strakke cocktailjurkje nét even dat beetje extra geven.
 
SexyLingerie
Waar je dan de juiste lingerie vindt? In de collectie van SexyLingerie is er voor ieder wat wils. Van uitdagende rode bh-setjes tot jarretels voor de echte daredevils. Maar ook als je van een wat lievere uitstraling houdt, kun je prima terecht bij SexyLingerie. In hun romantische roze collectie is de keuze namelijk reuze. Kortom: onweerstaanbaar zul je zeker zijn deze zomer.


 
Winnen
Wil je voor de zomer nog even een sexy outfit scoren, maar laat je bankrekening dat helaas niet toe? Wij mogen een gelukkige lezeres blij maken met maar liefst € 100,- shoptegoed van SexyLingerie.nl!

En daarvoor hoef je niet alles uit de kast te trekken. Het enige wat je moet te doen, is hieronder op de meedoenbutton klikken. En dat is het. 

De actie loopt tot en met 16 juli, dus wees er snel bij!