Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Free The Nipple met de TaTa-top!

Huh?! Blote borsten? Nee hoor. Het is een nieuwe huidskleurige bikini onder het mom van #FreeTheNipple. Want vrouwen protesteren massaal tegen het strenge blootbeleid van Instagram. Dus… borstjes vooruit en Free The Nipple!
 
Instagram heeft een strikt blootbeleid: er mogen geen borsten in beeld. Zo raakte de altijd sexy Rihanna haar account kwijt door het te veel plaatsen van naaktfoto’s (foei!) en ook de foto van de 22-jarige Scout Willis werd door het sociale medium verwijderd. Onterecht, volgens Scout, en daarom liet de dochter van Bruce Willis en Demi Moore het hier niet bij zitten. Ze begon een online protest en plaatste nieuwe boobie-foto’s met de tekst: ‘Legaal in New York City, maar niet op Instagram’ en ‘Wat je niet mag zien van Instagram #FreeTheNipple’. Gevolg? De hashtag ging viraal, vrouwen protesteerden massaal mee en... er werd een nieuwe bikini ontworpen! De TaTa-top
Ja, ja, maak je borst maar nat, want hier is-ie dan: de TaTa-top. Aangezien Instagram zo moeilijk doet over wat blote jetsers, is er een nieuw bikinitopje ontwikkeld waardoor het lijkt alsof de vrouw topless en wel over het strand banjert! De bikini, ontworpen door feministen Robyn Graves en Michelle Lytle, is huidskleurig en ‘beplakt’ met tepels, en is verkrijgbaar in verschillende tepeltinten: zowel de zuurstokroze als de chocoladebruine wordt verkocht. En dat voor een prijsje van € 35,00, waarvan er ongeveer € 5,00 naar een borstkankerstichting gaat voor onderzoek. Alleen daarom al is het de b(r)e(a)st bikini ever! 

Zou jij 'm dragen? 
Beeld: DailyMail