Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: ? 100,- shoptegoed bij de I Want That Musthave-sale

 
Uitverkoopje hier, bodemprijsje daar, we love to shop. Maar we houden nog meer van shoppen als we los kunnen gaan tijdens de sale. Waar de sale nu ook in volle gang is? Bij I Want That Musthave. En wij geven € 100,- shoptegoed weg!
 
Een designertas van een jaarsalaris is voor de meeste shopliefhebbers onder ons niet weggelegd. Net zoals veel te dure musthaves waar je deze zomer eigenlijk graag mee gezien wilt worden. I Want That Musthave heeft onze gebeden verhoord en heeft niet alleen een webshop vol hebberigmakende, betaalbare (!) musthaves, maar ook een superfijne salesafdeling. Kijk, daar gaat ons modehartje sneller van kloppen!
 

Clutches, Ibiza-tops en nog veel meer
Vrolijke clutches. Ibiza-tops en -shorts en genoeg sieraden om elke dag je outfit weer anders mee te kunnen stylen. Echt, hier op de redactie zijn we net eksters. Alles wat glimt, willen we hebben en in onze kast hangen inmiddels al zo’n dertig statementkettingen. Klinkt dat jou bekend in de oren? Houd je musthavehart dan maar goed vast, want wij mogen € 100,- shoptegoed weggeven van I Want That Musthave!
 
En het is niet zomaar shoptegoed, je mag de gehele € 100,- uitgeven in de sale van I Want That Musthave! Komt dat even goed uit, want met de zachte salesprijsjes in de webshop van I Want That Musthave kun je je van top tot teen helemaal in het nieuw steken. Of scoor in plaats van een complete outfit, genoeg sieraden om een jaar mee vooruit te kunnen. Niets is te gek.
 
Winnen
Wat je moet doen om deze € 100,- shoptegoed van I Want That Musthave te winnen? Klik hieronder op de meedoenbutton. Is het zo simpel? Ja, zo simpel is het. Hoef je alleen nog maar te wachten totdat je met je muis al je favoriete musthaves in je winkelmandje kunt stoppen. De actie loopt tot en met 21 juli 2014.