Verslag van winnares Belle van het s.Oliver shopweekend

Mode & trends door Kimberly

Een shopweekend met je moeder inclusief € 600 shoptegoed van s.Oliver, wie wil dit nu niet?! Belle en haar mama waren de gelukkigen van de winactie. Zij mochten shoppen, sushi eten en overnachten in een hotel in Maastricht. 

Van haar shoptrip heeft Belle ons een uitgebreid verslag verstuurd. Onze conclusie? Jaloersmakend, dat uitje!

Het shopweekend: Belles verslag

Na een prima treinreis komen we aan in ons hotelkamertje van hotel Beaumont. Meer tijd om de kamer te inspecteren dan door het ploffen op de bedden hebben we niet, want niet veel later hebben we een afspraak bij het s.Oliver-filiaal. Met toch wat kriebels in onze buiken lopen we door het mooie Maastricht naar de winkel, waar een geweldig ontvangst met champagne ons staat te wachten. Zelfs een heuse cheque wordt ons overhandigd en dan weten we: het is geen droom, het is echt!
 


 
Shoppen en sushi
Een beetje overrompeld en zonder duidelijk plan halen we uit allerlei rekken leuke jurkjes, shirtjes, noem maar op. Na de eerste paar pas-sessies krijgen we toch wel behoorlijke trek en besluiten we al het leuks alvast achter te laten hangen, zodat we op aanraden van de s.Oliver-medewerkster lekker sushi kunnen gaan eten bij Sashimi. Die avond pakken we nog een terrasje op het Vrijthof en we vallen na aankomst op de hotelkamer als een blok in slaap. Die-hard shoppen is een echte topsport. 


Pro's in passen 
Die ochtend beginnen we met een heerlijk ontbijtje bij Beaumont. Vandaag gaan we de 600 euro shoptegoed uitgeven, spannend! We vervolgen onze weg naar de s.Oliver-winkel, waar er weer heel wat gepast wordt. We worden langzamerhand pro’s in het afgaan van al de rekken in de winkels. Steeds ontdekken we weer iets anders wat toch ook echt even gepast moet worden.


Nieuwe outfit 
Na ongeveer 6 uur in totaal geshopt te hebben, zijn we er eindelijk uit. Klaar om de broeken, schoenen, jurkjes en shirtjes af te rekenen. Met beiden een nieuwe rugzak vol met onze andere aankopen en met een totaal nieuwe outfit aan, verlaten we heel gelukkig en nog met lichtelijk ongeloof de s.Oliver-winkel.

Wow, wat was het leuk!