Inspirerende Pinterest-boards om nú te volgen

Media door Marleen_S
Uren met een kopje thee vanuit je luie stoel plaatjes kijken. We love Pinterest. Hipperdepippe interieurideeën, makkelijke DIY-sieraden en duizend looks hoe je de kokerrok kan dragen. Wij tippen je deze boards die het volgen waard zijn!

 
Meer dan waard zelfs, want de volgende Pinners zijn niet alleen superactief (lees: dagelijks een verse lading plaatjes), maar pinnen ook nog eens de mooiste beelden. Van heerlijk eten waar je glazuur spontaan van afbreekt tot een board waarin koffie, and coffee only, centraal staat. Glij lekker onderuit in je stoel en met één klik op de knop volg je al deze Pinterest-boards.
 


Sweet Tooth

Ben je een zoetekauw? En ben je al die quinoarecepten en groentequiches zat? Volg dan per direct het board Sweet Tooth. We noemen waterijsjes van vers fruit, in chocolade gedoopte snacks en zoete toetjes. Lucky us: veel van wat je ziet op dit board, kun je ook makkelijk zelf maken.
 
90’s Nostalgia
Iedereen die opgegroeid is in de jaren negentig deelt dezelfde herinningen als het gaat om oude tv-shows, bizarre modetrends en celebcrushes. Hoe leuk als je deze goede oude tijd nog even kan proeven op het board 90’s Nostalgia. Even lekker mijmeren over vroeger.
 


Forts, Tents and Trees – Oh My

Weet je nog, vroeger klommen we elke vrije minuut in bomen en bouwden we hutten met wilgentakken. Wie de architectonische hoogstandjes (letterlijk hoog) op het board Forts, Tents en Trees – Oh My hebben gebouwd is soms een raadsel, maar prachtig zijn deze bouwwerken wel. Kun je heerlijk dromen over jouw kampeervakantie.

Coffee, Coffee, Coffee

Koffie is verslavend, maar o zo lekker. Een suikerbom frappucino van de Starbucks of een stevige bak om de dag mee te beginnen: koffie heb je in alle soorten en maten. Reden genoeg om een heel board zoals Coffee, Coffee, Coffee over dit bruine goedje te maken. Wij hebben gelijk een cafeïneshot nodig.
 


Organization

Zo simpel als de titel van het board, zo makkelijk zijn ook alle ideeën die je hier tegenkomt om jouw rommel te transformeren tot een georganiseerde boel. Je bureau, de kledingkast en de keuken: niets is meer veilig. Alles kan met de handige DIY’s op het board Organization opgeruimd worden.
 
Tattoos/Beautiful Women
Tattoos zijn misschien anno 2014 nogal een modeverschijnsel, maar feit blijft dat we vrouwen met tattoos stoer vinden. En ook heel mooi. Op zoek naar inspiratie voor een mooie tattoo? De origineelste kunstwerkjes vind je op het board Tattoos/Beautiful Women.
 


Lauren Conrad – Primp

Iets, of beter gezegd iemand, waar we nog meer van houden dan van Pinterest is Lauren Conrad. Lauren werd door Laguna Beach en The Hills in een klap razend populair. Al was het maar door haar klassieke kledingstijl en jaloersmakende lokken en make-up. Wij volgen het liefst alle boards van de reality-ster, maar het board Primp is ons lievelingsboard. 
 
Chic Sneakers
Een goed stel sneakers alleen iets voor mannen? Of voor sportgrage chicks? Nee hoor, sneakers kun je o-ve-ral onder dragen. Ze staan stoer onder een rokje en geven je basic kantoorlook net dat beetje extra. De mooiste sneakers en outfitcombinaties vind je op het board Chic Sneakers. Tip: deze modebewuste pinner heeft naast Chic Sneakers nog veel meer prachtige boards!
 


Accessorize

Vrouwen en sieraden. We zijn net eksters als het gaat om glimmende oorbellen en joekels van statement kettingen die je outfit nét dat beetje extra geven. We zijn daarom des te blijer met het board Accessorize waarin genoeg inspiratie te vinden is voor sieraden. Mogen we alvast onze verjaardagcadeaus doorgeven?
 
We Love Book Lists
Een goed boek op zijn tijd doet de wereld om je heen vergeten. Hoe lekker is het om na een lange dag jezelf compleet te verliezen in een zoetsappige roman? Of tot drie uur ’s nachts die bloedstollende thriller uitlezen, omdat je geen genoeg krijgt? Random House heeft tig boards over alles wat met boeken te maken heeft. De Pinterest-hemel voor elke boekenliefhebber. Vooral het board We Love Book Lists moet je zeker volgen.
 
Welke Pinterest-boards volg jij?