Hilarisch: Mannen maken tutorials en doen make-overs

Media door Kimberly

YouTube-land is drukbevolkt met tutorials. Voornamelijk make-upfilmpjes doen het goed. Soms heel handig, zo’n filmpje, soms een flop. Menig man kon het niet laten en ging ook in de weer met paletten en krullers. Zien? 

Een tutorial: de digitale handleiding waarmee aan de hand van voorbeelden en uiterst gedetailleerde uitleg iets wordt aangeleerd. Bijvoorbeeld hoe je je lippen stift, wat dé tips zijn om concealer aan te brengen of hoe je die ene smokey eye maakt; YouTube staat er vol mee. Echter gingen sommige vrouwelijke YouTube-gebruikers nog een stapje verder. Zij maakten van hun doodnormale, lichtgepukkelde gezichtjes een lookalike van een superster. Zo stroomde de video-uploadwebsite binnen no time vol met talloze Nicki Minajs, Kim Kardashians en Rihanna’s. 

 
Make-uptransformation
Feit: wat vrouwen doen, kunnen mannen hilarisch na-apen. Dat bleek wel weer uit de shoplog van Tim. Anyhow, we konden er dan ook niet lang meer op wachten tot de mannen ook maar eens in de weer gingen met wimperkrullers, mascara en foundation. Het resultaat? Nét echt. En je raadt het al: de plaatjes gaan viraal. Oh enneh… mocht je meer van dit soort superieure make-overs willen zien, de mannen posten hun foto’s op Instagram en Twitter met de hashtag #makeuptransformation. Wij kunnen er in ieder geval smakelijk om lachen. Zien? Here you go! 
 
 
Wie doen het beter; de mannen of de vrouwen? 
Bron: iconosquare.com