DIY - 5 hairtutorials met de Invisibobble

Haar door Kimberly
Beautybabes opgelet! Er is een nieuw hebbedingetje in beautyland dat ook jij in je clutch moet hebben. Want tijdens de warme zomerdagen draag jij je coupe het liefst zo hoog mogelijk, en dat is possible, met de Invisibobble! 
 
De Invisi-watte? De Invisibobble, dé nieuwe vervanger voor je haarelastiek. Dagelijks worstelen met bobbels in je haar, geknapte haarelastiekjes en elastiekjes die nét geen drie keer om je messy knot kunnen, is vanaf nu verleden tijd met deze haaraccessoire. Het elastiek, dat niet vanwege zijn looks (zeg nou zelf: telefoonkabel 2.0), maar wegens onder andere zijn flexibiliteit hoog scoort, is al door menig beautyblogger aangeschaft en de nodige tutorials staan op YouTube. In een letterlijke handomdraai heb jij je hairdo klaar voor de dag. Want als zelfs de Ze’s hun lokken in een fatsoenlijke hairdo weten te proppen, kun jij dat met deze top 5 hairtutorials mét de Invisibobble ook. 

Invisibobble –  Nightlook 

Heb je een gala en wil je als grande dame voor de dag komen? Check dan deze tutorial. Het is supermakkelijk! Let op: hiervoor heb je ook een haardonut nodig.

Invisibobble – Look & Braid 


Wil je een nonchalante vlecht voor tijdens kantooruren? Dan is de invisibobble hier perfect voor. Want wie ken het niet: je vlecht is perfect gelukt, alleen onderaan steekt dat staartje zo achterlijk naar links. Grmpf.

Invisibobble – High Tigh

Een paardenstaart maar dan net iets anders. Leuk voor op een zomerse dag als je de haren lekker uit je nek wilt hebben. Zie hier hoe het moet!
 
Invisibobble – Twirly Curl 

Een zijstaart, maar dan nét iets chiquer. Combineer het met een zoet jurkje voor een brave meisjes look, of een stoere outfit om je look iets minder braaf te maken.

Invisibobble – Retro Roll 


Nog zo'n chique hairdo voor naar bijvoorbeeld een bruiloft! Deze kost wat priegelwerk en duurt misschien even voordat je 'm onder de knie hebt, maar dan heb je ook wat natuurlijk.
 
Haal jij de Invisibobble in huis?