Welk luchtje past bij jouw persoonlijkheid?

Vrije tijd door Marleen_S
Test: paradeer jij op een zaterdag het liefste rond in je huispakkie of schuif jij zo in die leren kokerrok? Intro- of extravert, wild feestbeest of Harriet Huismus: dit luchtje past het best bij jouw persoonlijkheid!

 
Stink je het liefst een uur in de wind zodat iedereen jouw Chanel No. 5 kan ruiken? Of spray je subtiel wat achter je oren voor als je lover daar in de buurt komt? Geloof het of niet, niet alleen zegt deze keuze wat over je favo parfum, je favoriete geur hangt ook af van wat voor persoonlijkheid je hebt. De vraag is… Welke Miss Parfum ben jij?
 
Nina 'Nuchter' Ricci
Je maakt je niet gauw ergens druk om. Een test over welk luchtje bij jouw persoonlijkheid past? Pff, je ligt liever languit met blote voeten in het gras. Het woord stress komt niet in je dagboek voor en het liefst hijs je jezelf elke dag in een boyfriend jeans met een stel Havaianas slippers.
Jij bent: nuchter en evenwichtig
Hier zit een luchtje aan…  Light Blue van Dolce & Gabbana, Eternity van Calvin Klein
 


Anita 'Actief' Armani

Je weet al vanaf je eerste paar Nike Air Maxjes hoe je Nike uitspreekt en jouw kast staat inmiddels tot aan de nok vol met s to the neakers. Sporty chic heb jij zo’n beetje uitgevonden en als jij je verveelt, sta je het liefst in de sportschool te zweten.
Jij bent: sportief en energiek
Hier zit een luchtje aan… Be Delicious van DKNY, Sport van Jill Sander
 
Marlies 'Modepopje' Moschino
Elke week is fashionweek voor jou. Met hoge koorts naar de dokter? Alleen op je torenhoge pumps in een netpanty. ’s Avonds nog gauw boodschappen halen? Alleen geheel in stijl natuurlijk. Als je met Chanel zou kunnen trouwen, deed je het.
Jij bent: zelfverzekerd en levenslustig
Hier zit een luchtje aan… Hugo Woman van Hugo Boss, Glamour van Moschino
 
Doris 'Dramaqueen' Davidoff
Je hoeft je kleine teen maar te stoten of je schreeuwt niet alleen de buurt bij elkaar, maar verbouwt gelijk het hele huis. Tikkeltje dramaqueen-like? Vooruit, je houdt van overdreven gedoe, de spotlights op jouw gericht en lekkere romcoms die jouw saaie leventje drama geven.
Jij bent: levenslustig en ongeremd
Hier zit een luchtje aan… Sun van Jill Sander, Ricci Ricci van Nina Ricci
 


Vera 'Verleidelijk' Versace

De kunst van het verleiden heb jij tot academisch niveau verheven. Het subtiel optrekken van je wenkbrauw is al genoeg om je zin te krijgen. Je baas, je vader en je lover: ze liggen allemaal aan je voeten.
Jij bent: sexy en dynamisch
Hier zit een luchtje aan... Sensuous van Estée Lauder, J’adore van Dior
 
Calvin 'Klassiek' Klein
Jij bent als zwart en wit, je bent zowel ying en yang en ziet er zelfs stijlvol uit als je na een nacht heftig overgeven uit bed stapt. Je hebt al jaren dezelfde kledingsmaak, houdt niet van verandering en bent als vriendin zo trouw als een hond.
Jij bent: loyaal en vastbesloten
Hier zit een luchtje aan…  La Vie est Belle van Lancôme, Chloé Love van Chloé

Welk luchtje past bij jou?