Win een teamwash en clubfeest voor jouw sportteam!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het nieuwe sportseizoen is van start gegaan, dus je kunt je weer in je hockeyoutfit hijsen! Alleen… die stinkende was na iedere training, bleuh. Dit seizoen hebben sportteams geluk, Zanussi komt langs om de was te doen!
 
Wasmachinemerk Zanussi begrijpt dat je liever jouw tijd besteedt aan leuke dingen, zoals het drankje met je team na de wedstrijd, slechte tv kijken en uitpuffen op de bank of romantisch dineren met je vriend. Toch moet je gedragen sportkleding gewassen worden helaas, want de geur van niet-gewassen sportkleding wil je niet in je huis hebben...

Zanussi maakt XXL-wasmachines waar veel meer in past dan je gewend bent van je standaard wasmachine. Zo is het voor het merk makkelijk om te helpen met de grote berg was na die spannende wedstrijd!
 

Win een wasbeurt voor jullie vieze sportoutfits
Om kans te maken op een complete wasbeurt voor de sportkleren van jou en je team, kun je je team en jullie wedstrijd vanaf 5 september opgeven via de website en wie weet zorgt het Zanussi-team in september of oktober op jouw club voor schone sportoutfits!
 

Win ook een spectaculair clubfeest
Maarrrr… dat is nog niet alles. Hoe meer club- en teamgenoten aan de actie meedoen, hoe groter de kans is dat je, naast de teamwash, een spectaculair feest voor jouw gehele sportclub wint! Zanussi zal onder meer de dj en lekkere hapjes verzorgen. Een goed begin van het nieuwe seizoen, dus geef jouw team vanaf 5 september op!
 
Aanmelden kan via deze link.
 
De actie loopt van 5 september tot 20 oktober.