Fashion / (Web)shops
(Web)shops

Ladytalk goes Leiden: ga mee met korting!

Geld moet rollen, althans, af en toe. Na de succesvolle Shopping Experiences in Den Bosch en Alkmaar komt Ladytalk daarom dit najaar met een Shopping Experience in het prachtige Leiden! 
 
Wil jij er samen met je vriendin, moeder of zus een dagje op uit, kom dan de Nederlandse shoppingsteden verkennen tijdens de gezellige Shopping Experiences van Ladytalk. Bijna iedere maand organiseren zij dit event in een andere stad. 

Op 30 en 31 oktober kun je het mooie, historische Leiden ontdekken aan de hand van de shoproute van Ladytalk. De winkels die deze editie in Leiden meedoen aan de shoproute zijn allemaal heel bijzonder. Het aanbod is meer dan uniek. Van alles komt voorbij, zoals een parfum experience, muziek, koffiebranden, Deense hapjes en een krijtverf workshop. En dat niet alleen, je krijgt ook leuke kortingen, professionele visagie en styling advies. De avond wordt afgeslopen met een heerlijke borrel en huisgemaakte tapas! 

 
Meedoen?
Als je Leiden op een unieke manier wilt ontdekken, mag je deze Shopping Experience eigenlijk niet missen. Geniet samen met je vriendinnen van de heerlijke parfum experience, ga met je moeder smullen van een lekker hapje en een drankje of doe eens wat anders met je collega’s. Ontdek het bruisende Leiden en meld je nu aan! 

 
Ook leuk: als Ze-leZeres kan je met korting naar Leiden! Meld je aan, gebruik de kortingscode zeshopt en profiteer gelijk van de 15% korting per persoon. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de site van Ladytalk. Hier geven de mensen achter Leiden Shopping alvast wat meer informatie over shoppen in Leiden. Leuk om alvast te lezen! 
 
Dus nodig je vriendinnen uit, geef een Shopping Experience cadeau of verwen je moeder of zus. Ladytalk maakt van shoppen een hele beleving. 

Ga jij mee?