Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Report: Shoppen met de winnaressen van de Perry Sport-winactie!


Wist je nog, onze Perry Sport-winactie? Winnaressen kregen van Perry een compleet nieuwe work out look! Op donderdagavond 2 oktober opende de sportzaak zijn deuren voor de lucky winners. Hier het verslag!
 
Voor 100 euro sportswear shoppen zonder dat jij je portemonnee hoeft te trekken: wie wil dat nou niet? Toen dit mogelijk werd met de Perry-winactie, stroomden de reacties van sportfanaten binnen. Op de avond van 2 oktober mocht een aantal gelukkige lezeressen van Annemerel, I Love Health, GlowWork That Es en Ze.nl naar de Perry Sport in Nieuwegein voor een glamourous shopsessie! 
 
En dit was (een deel van) de groep die de Perry bestormde voor een avondje flink shoppen!
 
Prosecco en een giftcard
Je shoptegoed bij Perry besteden is niet iets wat je ‘gewoon effe’ doet. Nee, shoppen bij deze sportzaak doe je in stijl. Als de winnaressen aankomen, staan er bubbels en prosecco klaar, en wie liever niet drinkt, krijgt Spa Bruis. Na wat nippen en teugen krijgt iedereen z’n giftcard en dan is het tijd om los te gaan!

Goed advies
Zo'n grote zaak, zo veel keuze... wáár moet je beginnen in een winkel als Perry? En is alles wat je ziet, ook geschikt voor jou en jouw sport? Help! No worries, sportbloggers Annemerel, Esmée en Daisy staan klaar om iedereen waar nodig te voorzien van advies. De lucky shoppers komen dus gegarandeerd thuis met een trendy, passende outfit.
 
Hè hè, na twee uur zijn ze eruit, hoor! Snel naar de kassa voor iedereen zich weer bedenkt.
 
Missie geslaagd
Na twee uur rondlopen en passen staat iedereen met een tas vol nieuwe, mooie sportswear buiten. Sommigen hebben iets besteld wat thuisbezorgd zal worden, maar binnen no time zullen ook zij zich in een look die sportproof is hijsen. Missie geslaagd dus.

Heb jij nog wat sportinspiratie nodig om aan de slag te gaan? Bekijk dan hier de inspiratiemagazines van Perry Sport. Wil je weten wat onze favo Perry-items zijn? Ga dan naar de speciale Ze-pagina.

Niet gewonnen? Niet getreurd! We komen snel genoeg weer met leuke winacties.