Seks & relaties / Relaties
Relaties

5 dingen waar je vriend niet bij stilstaat

Af en toe besluit je vriend om wat romantisch te doen en komt hij met bloemen aanzetten. Erg lief van ‘m, maar jammer dat hij is vergeten dat je allergisch bent voor tulpen. Tsjah, bij sommige dingen staat hij gewoon niet stil.  
 
Hij bedoelt het natuurlijk hartstikke goed en het is ook vooral de gedachte die telt, maar er is een aantal dingen waar vriendlief gewoon niet bij stilstaat. 

Hormonen 
Zeker wanneer de maandelijkse vlag weer wappert, zijn er een hoop dingen waar je vriend gewoon niet bij stilstaat. Zo snapt hij niet dat PMS wel degelijk een ziektebeeld is en begrijpt hij daarom niet dat je om helemaal niets kan huilen en je extra prikkelbaar bent. Hormonen whut? En wat hij ook niet lijkt te bevatten is dat je tijdens je maandelijkse feestje écht geen zin hebt in seks. Gewoon. Niet. 
 
 
Lijnen 
Het is hartstikke lief dat hij een keer met chocolate chip cookies of bonbons komt aanzetten, maar dat doet hij natuurlijk net wanneer jij aan het lijnen bent en dan zijn chocolate chip cookies echt alles behalve een goed idee. Wanneer je dat aan hem probeert uit te leggen, snapt hij er uiteraard niets van en haalt hij verontwaardigd zijn schouders op en deelt hij mee dat je ze natuurlijk niet op hoeft te eten maar ook kan bewaren. Weer zoiets waar hij niet bij stilstaat: want als je eenmaal weet dat je iets lekkers in huis hebt, vergrijp je je daar altijd aan. Altijd! Het is ook nooit goed, de arme schat.
 
Hakken
Jullie gaan gezellig samen uit, jeej! Jij trekje je mooiste outfit aan inclusief hakken van tien centimeter, want die vindt hij zo mooi. Na een paar uurtjes gezellig dansen in club Monza, schreeuw je dan ook in zijn oor dat je wel naar huis wilt. Je bent moe en je voeten doen pijn. Hij snapt echter niet waarom je 'zo zeurt' en wil nog blijven. Jullie vrouwen kiezen er toch zelf voor om op hakken te lopen? Voor je het weet eindigt jullie avond in een knallende ruzie om een stel hakken. Great.

 
De band met je schoonmoeder 
Het zijn zijn ouders, dus je neemt ze maar voor lief. Maar wanneer hij in het bijzijn van jouw schoonmoeder voorstelt dat jullie wel een keer samen kunnen shoppen, zend jij doodsblikken zijn kant op. Jouw schoonmoeder heeft een totaal andere kledingsmaak dan jij en daar wil ze je nog weleens mee opzadelen. Maar meneer staat hier natuurlijk niet bij stil… Hij vindt het alleen maar leuk dat je iets met moeders gaat doen. 
 
Cadeautjes 
Wanneer hij eenmaal iets heeft gevonden wat goed bij je in de smaak valt, heeft hij nogal eens de neiging om dit te overdrijven. Zoals bijvoorbeeld dat geurtje dat hij je had gegeven toen jullie nog maar net samen waren. Natuurlijk zei je toen dat-ie héél lekker was terwijl dat reuze meeviel. Met als gevolg dat hij je elk jaar met Kerst datzelfde geurtje weer geeft. Los van het feit dat het geurtje 'mwah' is, staat hij er natuurlijk ook niet bij stil dat je een ander luchtje voor de verandering ook weleens lekker zou vinden…

Ach, het is ook nooit goed bij ons vrouwen hè. Gelukkig is-ie wel lief. En knap. Love you!
 
Waar staat jouw vriend niet bij stil?